Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Пробиотик MegaMix,BifiDO

Цена: 13.35 лв.
Kоличество:
GENESIS

Пробиотик MegaMix,BifiDO информация

Genesis MegaMix е растителен био пробиотик на капсули. Комбинация от няколко вида лиофилно изсушени микроорганизми, които спомагат за поддържане баланса на чревната микрофлора и подобряват храносмилането, действат бактерицидно срещу патогенните бактерии и подпомагат защитните сили на организма. Пробиотикът е подходящ за вегани, както и за хора с нетолерантност към лактоза. Не съдържа помощни субстанции, консерванти, генетично модифицирани съставки и алергени (без лактоза, без глутен, без соя и ядки). Жизнеспособните клетки в 1g (към датата на производство) са над 100 милиарда.

Подходящи са за ежедневна профилактика на храносмилателния тракт на деца и възрастни със стандартен хранителен режим, както и за вегани и вегетарианци. Счита се, че приемът на пробиотици снижава риска от хранителни разстройства при пътуване.

Странични действия: Не са наблюдавани в посочените дози.
Противопоказания: Не са известни.
Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство и не е заместител на разнообразното хранене!

Съхранение на био пробиотика:

Крайната дата на годност зависи от правилното съхранение на продукта. Условия на съхранение: 2 години при температура от 0 до 10°С
1 година при температура до 20°С на сухо, тъмно място, далеч от слънчева светлина. Да се съхранява на недостъпни за деца места!

14 растителни капсули по 240mg

Състав

Препоръчителна дневна доза:

Деца от 1 до 3 години: 1 капсула 1 път дневно (240mg). Изсипете съдържанието в сок или вода.
Възрастни и деца над 3 години: 1 капсула 2 пъти дневно (480mg).
Курс на употреба за деца и възрастни: не по-малко от 2 седмици.

Употреба

Състав на една капсула:

240mg концентрирани в растителна среда и лиофилно изсушени пробиотични микроорганизми от видовете: Lactobacillus gasseri, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei sp. rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium adolescentis, Streptococcus thermophilus. Жизнеспособните клетки в една капсула (към датата на производство) са над 2,5 милиарда.

 

 

Пробиотик MegaMix,BifiDO - подобни продукти