Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Лактера Кактуслим, пробиотик

Цена: 92.90 лв.
Kоличество:
Laktera

Лактера Кактуслим, пробиотик информация

Съхранение: Да се съхранява на сухо и проветриво място, при стайна температура.

 

Опаковка: 250 g

 

Производител: Дафлорн ООД, България.

 

 

Действие:   

 

Лактера Кактуслим оформя ефективно вашия красив и тънък силует и повишава тонуса на тялото и ума;

Поддържа нормалното телесно тегло и тонуса на кожата;

Органичен екстракт от кактус и пробиотик;

Лактера Кактуслим съдържа натурални уникални пробиотични щамове от изворна вода в България.

 

Екстрактът от плодове на кактус е с приятен тропически вкус и естествен розов цвят. Той е със сертифициран органичен произход и със 100% съдържание на активни вещества Betalains и Indicaxactin. Екстрактът от кактус е ефективен при редуцуране на телесното тегло, намалява задържането на течности в организма, спомага за изхвърлянето им (има диуретичен ефект) и е силен антиоксидант.

 

В Лактера Кактуслим осемте щама пробиотични млечнокисели бактерии вкл. Лактобацилус булгарикус в пробиотичната храна са изолирани от чиста изворна вода в дивата природа на България. Това е направено от Дафлорн за първи път в Света и е научно откритие. Тези щамове от воден произход са много по-мощни от други пробиотични щамове и са с максимална преживяемост, както на стайна температура, така и при преминаване през целия стомашно чревен тракт на човека и много добре се колонизират и размножават в дебелото черво и упражняват силен антибактериален ефект срещу патогенни микроорганизми, стимулират имунната система и поддържат гастроинтестиналното здраве. Пробиотичната храна съдържа всички заменими и незаменими 21 аминокиселини, които са готови за усвояване от организма на човека и действат като бърз транспортер за кактусовия екстракт и многократно увеличават ефектите му.

 

Лактобацилус Булгарикус и Стрептококус Термофилус са единствените пробиотици, които имат здравна претенция в Европейския Съюз като подобряват смилането на лактозата (Регламент 432 на ЕС). Няма други пробиотици (Бифидо бактериум, Лактобацилус Ацидофилус и други известни на пазара), които да имат призната здравна претенция в ЕС.

 

Подходящ за възрастни и деца над 7 години.

Състав

Съдържание в 1 мерителна лъжичка (3 мг): съдържа над 50 милиарда активни живи и латентни клетки на оригинални пробиотични щамове на Lactobacillus delbrueckii spp. bulgaricus DWT1, Lactobacillus helveticus DWT2, Lactobacillus delbrueckii spp. lactis DWT3 и Streptococcus thermophilus DWT4, DWT5, DWT6, DWT7 и DWT8, изолирани от изворна вода в България; Белтък - 500 мг, в т.ч. 21 млечни аминокиселини; Мазнини - 0-30 мг; Въглехидрати - 1125 мг, в т.ч. Лактоза - до 26 мг; млечни минерали - Калций, Калий, Фосфор и млечни витамини; органичен екстракт от плод на кактус (opuntia ficus Indica) - 1 г; Енергийна стойност - 12 Kcal.

 

Противопоказания: непоносимост към някоя от съставките на продукта.

 

Продуктите са изцяло натурални, не съдържат глутен, холестерол, консерванти, оцветители, ГМО. Пробиотичните щамове са собственост на Дафлорн и продуктът е патентован в България и САЩ.

 

Продуктът съдържа краве млечен протеин.

Употреба

1 мерителна лъжичка дневно приета с малко течност преди храна.

 

 

Лактера Кактуслим, пробиотик - подобни продукти

Лактера Вит, пробиотик

Лактера Вит, пробиотик

Сила и възстановяване

Laktera

17.10 лв.

Лактера Форте, пробиотик

Лактера Форте, пробиотик

Сила и възстановяване

Laktera

17.10 лв.

Лактера Оптима, пробиотик

Лактера Оптима, пробиотик

Сила и възстановяване

Laktera

15.70 лв.