Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Лактера Моушън +, пробиотик

Цена: 42.85 лв.
Kоличество:
Laktera

Лактера Моушън +, пробиотик информация

Лактера Нейчър + е съчетание на древния опит и модерната биотехнология. В Лактера Нейчър + осемте щама пробиотични млечнокисели бактерии вкл. Лактобацилус Булгарикус са първите в Света изцяло натурални пробиотици, изолирани от чиста изворна вода в дивата природа на България.

 

По биотехнологичен път по време на производствения процес те се обвиват с аминокиселини, монозахари и полиненаситени мастни киселини от млечен произход. Това ги включва към най- високо технологичната четвърта генерация пробиотични продукти.

 

Поради водния си произход и естествената обвивка тези пробиотични щамове са с максимална преживяемост, както на стайна температура, така и при преминаване през целия стомашно чревен тракт на човека. Те много добре се колонизират и размножават в дебелото черво. По пътя на конкурентните взаимоотношения с патогенните микроорганизми овладяват бързо дизбактериозите, получени по време и след антибиотично лечение и възстановяват нормалната чревна флора. Те стимулират имунната система и поддържат гастроинтестиналното здраве.

 

Лактобацилус Булгарикус и Стрептококус Термофилус са единствените пробиотици, които имат здравна претенция в Европейския Съюз като подобряват смилането на лактозата (Регламент 432 на ЕС). Няма други пробиотици (Бифидо Бактериум, Лактобацилус Ацидофилус и други известни на пазара), които да имат призната здравна претенция в ЕС.

 

Действие:

 

Лактера Нейчър + има силен бактериостатичен ефект срещу патогенни микроорганизми, ефективно овладява дизбактериозите, възстановява чревната микробна флора, по време и след лечение с антибиотици и повишава имунитета;

Лактера Нейчър + съдържа натурални уникални пробиотични щамове от изворна вода в България.

Съхранение: Да се съхранява на сухо и проветриво място, при стайна температура.

 

Опаковка: 60 капсули

 

Производител: Дафлорн ООД, България.

Състав

Съдържание в 3 капсули (960 мг): 

 

Енергийна стойност - 13,9 kJ/3,3 Kcal;

Мазнини - 81 мг.

*Референтни количества за прием на средностатистически възрастен (8 400 kJ/2000kcal).

 

Продуктите са изцяло натурални, не съдържат глутен, холестерол, консерванти, оцветители, ГМО. Пробиотичните щамове са собственост на Дафлорн и продуктът е патентован в България и САЩ.

Употреба

Приемайте по 1-2 капсули два пъти дневно, приети с малко течност преди храна.

Лактера Моушън +, пробиотик - подобни продукти

Лактера Вит, пробиотик

Лактера Вит, пробиотик

Сила и възстановяване

Laktera

17.10 лв.

Лактера Форте, пробиотик

Лактера Форте, пробиотик

Сила и възстановяване

Laktera

17.10 лв.

Лактера Оптима, пробиотик

Лактера Оптима, пробиотик

Сила и възстановяване

Laktera

15.70 лв.