Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Лактера Омега +, пробиотик

Цена: 38.55 лв.
Kоличество:
Laktera

Лактера Омега +, пробиотик информация

Екстрактът от маслини в състава на продукта е всъщност зехтин на прах, от който са извлечени само полезните вещества. Той е стандартизиран по хидрокситирозол и има призната здравна претенция в ЕС (Регламент 432 на ЕС) насочена към сигнификантно намаляване на лошия холестерол и антиоксидантен ефект.

 

В Лактера Омега + oсемте щама пробиотични млечнокисели бактерии вкл. Лактобацилус Булгарикус са изолирани от чиста изворна вода в дивата природа на България. Това е направено от Дафлорн за първи път в Света и е научно откритие. Тези щамове от воден произход са много по-мощни от други пробиотични щамове и са с максимална преживяемост, както на стайна температура, така и при преминаване през целия стомашно чревен тракт на човека и много добре се колонизират и размножават в дебелото черво и упражняват силен антибактериален ефект срещу патогенни микроорганизми и стимулират имунната система.

 

Лактобацилус Булгарикус и Стрептококус Термофилус са единствените пробиотици, които имат здравна претенция в Европейския Съюз като подобряват смилането на лактозата (Регламент 432 на ЕС). Няма други пробиотици (Бифидо бактериум, Лактобацилус Ацидофилус и други известни на пазара), които да имат призната здравна претенция в ЕС.

 

Подходящ за възрастни и деца над 3 години.

 

Действие:

 

    Лактера Омега + съдържа натурални уникални пробиотични щамове от изворна вода в България;

    Две капсули Лактера Омега+ дневно намаляват лошия холестерол и поддържат здрави сърдечно и мозъчно съдовата система и гастро-интестиналния тракт;

    Пробиотик и органичен екстракт от маслини;

    Намалява лошия холестерол и поддържа функциите на сърдечно-съдовата система;

    Продукт със здравни претенции в ЕС.

Противопоказания: непоносимост към някоя от съставките на продукта.

Съхранение: Да се съхранява на сухо и проветриво място, при стайна температура.

 

Опаковка: 60 капсули

 

Производител: Дафлорн ООД, България.

 

 

Състав

Съдържание в 2 капсули (680 мг): съдържа над 14 милиарда активни живи и латентни клетки на оригинални пробиотични щамове на Lactobacillus delbrueckii spp. bulgaricus DWT1, Lactobacillus helveticus DWT2, Lactobacillus delbrueckii spp. lactis DWT3 и Streptococcus thermophilus DWT4, DWT5, DWT6, DWT7 и DWT8, изолирани от изворна вода в България; Белтък - 62 мг, в т.ч. 21 млечни аминокиселини; Мазнини - 44 мг; Въглехидрати - 134 мг, в т.ч. Лактоза - до 8 мг; млечни минерали - Калций, Калий, Фосфор и млечни витамини; Декстроза монохидрат - 20 мг; органичен екстракт от маслини - 170 мг; в т.ч. Полифеноли - 44 мг; hydroxytyrosol - 5 мг; антивтвърдител: Магнезиев стеарат - 80 мг; Енергийна стойност - 3,6 Kcal.

 

 

Продуктите са изцяло натурални, не съдържат глутен, холестерол, консерванти, оцветители, ГМО. Пробиотичните щамове са собственост на Дафлорн и продуктът е патентован в България и САЩ.

 

Продуктът съдържа краве млечен протеин.

 

Употреба

Приемайте по 2 капсули дневно с малко течност преди храна.

Лактера Омега +, пробиотик - подобни продукти

Лактера Вит, пробиотик

Лактера Вит, пробиотик

Сила и възстановяване

Laktera

17.10 лв.

Лактера Форте, пробиотик

Лактера Форте, пробиотик

Сила и възстановяване

Laktera

17.10 лв.

Лактера Оптима, пробиотик

Лактера Оптима, пробиотик

Сила и възстановяване

Laktera

15.70 лв.