Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Минерал Зеолит на бучки

Цена: 5.60 лв.
Kоличество:
Rabenhorst

Минерал Зеолит на бучки информация

Редовната консумация на йонизирана чрез „Rhodosorb“ вода оказва чудесно въздействие върху процесите на отделяне на токсини и на храносмилане, както и нормализира биохимичните показатели и минералния обмен. Освен това преструктурираната вода спомага за издръжливостта и потентността и укрепва имунната система. Йонизираната вода е и прекрасен източник за неутрализиране на свободните радикали в организма, като го изчиства и регулира процесите на храносмилане и отделяне на вредни и токсични вещества.

Препоръчително за: Всички жени, мъже и деца над 10 години, като средство за профилактика и предотвратяване на вирусни, сърдечно-съдови, стомашно-чревни и костно-ставни заболявания, включително и радиоактивни елементи и тежки метали.

Добре се съчетава с всякаква лекарствени продукти, прилагани за лечение на изброените заболявания.

Съхранявайте на сухо и защитено от светлина място, в оригиналната опаковка и при температура до 30º C.

Състав

Поставете съдържимото в пакета в 10 л. вода (изворна, трапезна или чешмяна) и изчакайте да престои 6-8 часа. Консумирайте редовно. Когато намалее водата, напълнете отново съда. Минералът може да се използва за йонизиране до 90 дни. Заменете с нов след това. Няма ограничение на количеството.

Употреба

100% природен зеолид.