Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Herba medica Желатина форте, 80 капс.

Цена: 14.32 лв.
Kоличество:
Herba medica

Herba medica Желатина форте, 80 капс. информация

Желатина Форте представлява комбинация от активни съставки, които успешно укрепват опорно-двигателния апарат. Това са глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, желатинов хидролизат и китайската гъба Ши Таке.

Глюкозаминът се произвежда от човешкия организъм и главното му действие е да поддържа ставите и съединителната тъкан в добро състояние. Нивата му обаче намалят с напредване на възрастта, което води до развитие на остопороза и различните му разновидности. Предтсавлява износване на хрущялната повърхност на ставите. При хората с наднормено тегло и активните спортисти също има по-голяма риск от развитие на остеопороза. Усеща се скованост и болка в засегнатите стави. Допълнителният прием на глюкозамин намаля риска от развитие на тази болест както и ускорява възстановителните процеси при травми на меките тъкани - навяхване, скъсване на сухожилие, тендовагинт и др.

Хондроитин сулфата представлява високомолекулярен полизахарид, добит от хрущяла на акула. Благодарение на него се стимулира синтеза на хиалуронова киселина, която укрепва съединително-тъканните структури, в това число хрущялите. Има противовъзпалително и болкоуспокояващо действие върху всякакви нарушения на опорно-двигателния апарат. 

Желатиновият хидролизат (колагенов протеин) е познат с благоприятните си свойства върху косата, кожата и ноктите. Има силно противовъзпалително и укрепващо действие.

Китайската гъба Ши Таке притежава силно детоксикиращо, противовъзпалително и противотуморно действие. изчиства ставния апарат от токсини и тежки металим които са основна причина за възпаление на ставите.

 

Състав

Глюкозамин сулфат - 105 мг

Колагенов хидролизат /Gelita Sol LDA Aggl./ - 65 мг

Хондроитин сулфат от акула /USP 23/ - 60 мг

Гъба Ши Таке - 20 мг

Други - магнезиев стеарат

Употреба

Приемайте от 2 до 4 капсули на ден, около половин час преди хранене.

Herba medica Желатина форте, 80 капс. - подобни продукти

Herba Medica Акти C, 120 капс.

Herba Medica Акти C, 120 капс.

Билкови продукти

Herba medica

22.20 лв.

Herba medica Акти Сао Палмето, 60 капс.

Herba medica Акти Сао Палмето, 60 капс.

Билкови продукти

Herba medica

24.05 лв.

Herba Medica АминоАкти, 300 капс.

Herba Medica АминоАкти, 300 капс.

Билкови продукти

Herba medica

64.10 лв.