Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Herba medica Прим ойл 60 капс.

Цена: 14.63 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Herba medica

Herba medica Прим ойл 60 капс. информация


Маслото от вечерна иглика съдържа две важни Омега 6 ненаситени мастни киселини: линолеинова (алфа-линолеинова) и гама-линоленова киселина (GLA). В PRIM OIL съдържанието на GLA е 10%, което го прави единственият продукт с максимално високо съдържание на гама линоленова киселина на фармацевтичния пазар. Технологията "студено пресоване" за извличане на маслото и съхранението му в SOFT GEL капсули, гарантира запазване на всички полезни вещества.
За положителното влияние на маслото от вечерна иглика PRIM OIL спомага и допълнително добавеният витамин Е /d-alphatocopherol/, в качеството си на мощен антиоксидант, който освен, че предпазва маслото от окисляване, също така има благоприятни за организма ефекти като: подпомага функцията на сърцето и кръвоносните съдове; спомага за поддържане на нормалното функциониране на кръвоносната система; подпомага функцията на мозъка и нервната система; благоприятно повлиява нормалното състояние на кожата.




Състав

Съдържание на масло от вечерна иглика 500 mg:

Линолеинова киселина /алфа-линолеинова киселина/ - 375 mg;
Гамма линоленова киселина /GLA/ - 50 mg;
Витамин Е /d-alphatocopherol/- 4 IU.
PRIM OIL се предлага в опаковка от 60 Soft Gel капсули / 3 блистера по 20 капсули.

Употреба

2-4 капсули дневно след хранене.

За оптимален ефект се препоръчва продуктът да се приема минимум 3 месеца.

Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца. Не е лекарствен продукт. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.