Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Herba Medica Ъп - Ултимейт Пърформънс (Епимедиум), 30 табл.

Цена: 20.69 лв.
Kоличество:
Herba medica

Herba Medica Ъп - Ултимейт Пърформънс (Епимедиум), 30 табл. информация

Ъп Ултимейт Пърформънс е специално създадена хранителна добавка от Херба Медика, представляваща сексуален стимулант за мъже и жени, който повишава либидото, подобрява сексуалната функция и повишава удоволствието от секусалния акт и при двата пола. Ъп влияе благоприятно на организма при умора, психическо и физическо изтощение, като същевременно с това му помага да се освободи от стреса и напражението, които са едни от най-големите пречки на приятното сексуално изживяване. Ъп действа благоприятно при импотентност, еректилна дисфункция и хормонални нарушения при мъжете. Ъп стимулира сперматогенезата, увеличава семенната течност и повишава качеството и, от което увеличава и потентността.

Основната съставка в Ъп е флавоноидът икариин, извлчен от билката "Разгонен Козел" (Епимедиум), който научно доказано повишава сексуалното желание, половата мощ и издържливост и здравето на половата система като цяло. 

Съдържащият се Индийски Женжен (Ашваганда) е мощен природен адаптоген, който освобождава организма от стреса и умората и му позволява да се впусне в дълги плътски удоволствия. В допълнение на всички положителни влияния на Ъп върху организма ще добавим и това, че той регулира нивата на кръвната захар, повишава енергията и спомага за увеличаването на мускулната маса, загубата на мазнини и влияе благоприятно върху имунната система.


Ъп е напълно безопасен продукт и няма странични ефекти.

Състав

UP / ЪП съдържа екстракт от „Разгонен козел” (Epimedium brevicornum), стандартизиран за 10% икариин и екстракт от aшваганда.

Две таблети UP съдържат 100 мг икариин; в 1000 мг екстракт от „Разгонен козел”, 200 мг екстракт от aшваганда.

Помощни вещества: микрокристална целулоза и магнезиев стеарат.

Употреба


- За дълготрайно сексуално тонизиращо въздействие – два пъти по 1 таблетка UP дневно половин час преди храна до постигане на желаните резултати.

- Като общотонизиращо средство при физическо и психическо натоварване – 1 таблетка дневно половин час преди храна.

Herba Medica Ъп - Ултимейт Пърформънс (Епимедиум), 30 табл. - подобни продукти

Herba Medica Акти C, 120 капс.

Herba Medica Акти C, 120 капс.

Билкови продукти

Herba medica

22.20 лв.

Herba medica Акти Сао Палмето, 60 капс.

Herba medica Акти Сао Палмето, 60 капс.

Билкови продукти

Herba medica

24.05 лв.

Herba Medica АминоАкти, 300 капс.

Herba Medica АминоАкти, 300 капс.

Билкови продукти

Herba medica

64.10 лв.