Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Herba Medica Ъп - Ултимейт Пърформънс (Епимедиум), 30 табл.

Цена: 20.69 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Herba medica

Herba Medica Ъп - Ултимейт Пърформънс (Епимедиум), 30 табл. информация

Ъп Ултимейт Пърформънс е специално създадена хранителна добавка от Херба Медика, представляваща сексуален стимулант за мъже и жени, който повишава либидото, подобрява сексуалната функция и повишава удоволствието от секусалния акт и при двата пола. Ъп влияе благоприятно на организма при умора, психическо и физическо изтощение, като същевременно с това му помага да се освободи от стреса и напражението, които са едни от най-големите пречки на приятното сексуално изживяване. Ъп действа благоприятно при импотентност, еректилна дисфункция и хормонални нарушения при мъжете. Ъп стимулира сперматогенезата, увеличава семенната течност и повишава качеството и, от което увеличава и потентността.

Основната съставка в Ъп е флавоноидът икариин, извлчен от билката "Разгонен Козел" (Епимедиум), който научно доказано повишава сексуалното желание, половата мощ и издържливост и здравето на половата система като цяло. 

Съдържащият се Индийски Женжен (Ашваганда) е мощен природен адаптоген, който освобождава организма от стреса и умората и му позволява да се впусне в дълги плътски удоволствия. В допълнение на всички положителни влияния на Ъп върху организма ще добавим и това, че той регулира нивата на кръвната захар, повишава енергията и спомага за увеличаването на мускулната маса, загубата на мазнини и влияе благоприятно върху имунната система.


Ъп е напълно безопасен продукт и няма странични ефекти.

Състав

UP / ЪП съдържа екстракт от „Разгонен козел” (Epimedium brevicornum), стандартизиран за 10% икариин и екстракт от aшваганда.

Две таблети UP съдържат 100 мг икариин; в 1000 мг екстракт от „Разгонен козел”, 200 мг екстракт от aшваганда.

Помощни вещества: микрокристална целулоза и магнезиев стеарат.

Употреба


- За дълготрайно сексуално тонизиращо въздействие – два пъти по 1 таблетка UP дневно половин час преди храна до постигане на желаните резултати.

- Като общотонизиращо средство при физическо и психическо натоварване – 1 таблетка дневно половин час преди храна.