Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

AVIA Хидратираща маска за коса с кафява Хума 250 мл.

Цена: 7.80 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
AVIA

AVIA Хидратираща маска за коса с кафява Хума 250 мл. информация

AVIA Хидратираща маска за коса възстановява третирана, изтощена и накъсана коса.Има антистатично действие и предотвратява цъфтежа на косъма.  Улеснява разресването. AVIA Хидратираща маска за коса съдържа бадемово масло и кафявата хумаВ маската на AVIA с хума е използвана кафява хума, която е най-меката от всички глини. Има незаменими регенериращи и  хидратиращи свойства. Благодарение на неутралното си pH, е изключително подходяща за сух и чувствителен скалп.В маската на AVIA с хума е използвана кафява хума, която е най-меката от всички глини. Има незаменими регенериращи и  хидратиращи свойства. Благодарение на неутралното си pH, е изключително подходяща за сух и чувствителен скалп.

Състав

Aqua, Cetrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Kaolin, Amodimethicone, Trideceth-12, Polyquaternium-39, Cyclomethicone, Niacinamide, Parfum, Hydrolyzated Keratin, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3 Diol, Citric Acid, BHT, CI14720.

Употреба

Може да се използва както по дължината на косъма така и в корените, за да регулира сухотата на скалпа. Защитава косъма от вредните лъчи на слънцето. Бърз ефект до 3-4 минути с отмиване.