Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Herba Medica Коксамин Магне - натурален калций + магнезий и витамин D3, 60 табл.

Цена: 21.48 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Herba medica

Herba Medica Коксамин Магне - натурален калций + магнезий и витамин D3, 60 табл. информация


Коксамин Магне е специално създадена хранителна добавка от Херба Медика, която съдържа мощен синергичен комплекс от високо усвоим натурален Калций, извлечен от червени водорасли и оптимални количества Магнезий и Витамин Д3, които повишават усвояемостта на калций от организма.

Коксамин Магне укрепва структурата, плътността ии подвижността на ставите, съдейства изграждането на костната структура и подкрепя мускулите, намалява мускулната умора и увеличава възстановяването им при тежка физическа дейност и натовареност.

Коксамин Магне е подходящ при остеопороза, намалена ставна подвижност и при тежка физическа работа или активен спорт. Високото ниво на Магнезия в Коксамин Магне подобрява работата на сърдечния мускул и отпуска и разширява кръвоносните съдове, като по този начин нормализира нивата на кръвното налягане и улеснява дейността на сърцето.

Също така Коксамин Магне доставя нужните калций, витамин D3, магнезий, желязо и други минерали и микроелементи, необходими на жената по време на бременност. Коксамин Магне подкрепя сърцето, сърдечно-съдовата система и нервната система, намалява чувството на отпадналост и умора и подобрява психическото и емоционалното състояние на човек. Коксамин Магне добринася и за здрави коса, кожа и нокти.

Състав

Две таблети Coxamin Magne - 1700 mg Lithothamnion calcareum съдържат:

Калций (Ca++) - 612 mg
Магнезий (Mg) - 90.5 mg, в това число допълнения чрез натурален морски магнезий 52.5 mg
Витамин D3 - 10 mcg 
и други естествено налични общо 74 микроелемента и минерала.
Други съставки: емулгатор - магнезиев стеарат, микрокристална целулоза.

Употреба

Препоръчва се прием по 2 таблетки на ден, след хранене.