Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Real Pharm Unreal 12 гр. (1 доза)

Цена: 3.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

Real Pharm Unreal 12 гр. (1 доза) информация

Това обаче далеч не е всичко, което ви осигурява UNREAL. Във всяка доза ще откриете ефектевни количества екстракти от какао (Theabroma сacao) с теобромин, от Златен корен (Rhodiola rosea), от китайски лимонник (шизандра, Schisandra chinensis), от черен пипер (Piper nigrum) Bioperine® с 95% пиперин, а също така и таурин, глюкоронолактон, кофеин и витамин В8 (инозитол).

Екстрактът от златен корен подобрява физическата форма и тонус, подобрява състоянието и функционирането на сърдечносъдовата система заради антиоксидантния си ефект и допринася за подобряване на кръвообръщението. Китайският лимонник е един от най-мощните известни адаптогени, намалява нивата на стресовия хормон кортизол, подобрява работата на горните дихателни пътища и притока на кислород към работещите мускули. Екстрактът от черен пипер, освен за по-доброто усвояване на всички активни съставки, е включен и заради благотворното си въздействие върху черния дроб, нервната система и храносмилането.

Състав

Aргинин алфа-кетоглутарат (AAKG), бета-аланин, цитрулин, L-тирозин, таурин, кофеин, екстракт от червено цвекло (Beta vulgaris, DER 4:1), екстракт от гроздови семки Vinitrox™ с полифеноли, инозин, глюкоронолактон, витамин В8 (инозитол), екстракт от люта чушка Кайен (Capsicum annuum) с капсаицин (DER 8:1), екстракт от женшен (Panax ginseng, DER 4:1), екстракт от Златен корен (Rhodiola rosea) с 1% салидрозиди и 40% полифеноли, екстракт от китайски лимонник (шизандра, Schisandra chinensis) с 2% шизандрини, екстракт от какао (Theabroma сacao) с теобромин и 50% флавоноиди, екстракт от горчив портокал (Citrus aurantium L.) с 98% хесперидин, екстракт от гуарана (Paullinia cupana L.) с 22% кофеин, екстракт от черен пипер (Piper nigrum) Bioperine® с 95% пиперин.

Употреба

Взимайте 1 доза (12 гр.), разтворена в достатъчно количество вода, веднъж дневно. Използвайте основно 30-40 минути преди тренировка. Не надвишавайте препоръчителния дневен прием от 1 доза в рамките на 24 часа!

Забележка

Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Да не се употребява от бременни и кърмачки! Използвайте продукта като допълнение към здравословния и балансиран хранителен режим, а не като заместител на такъв! Пазете далеч от деца!

Real Pharm Unreal 12 гр. (1 доза) - подобни продукти

Глутамин 500 гр. Real Pharm

Глутамин 500 гр. Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

49.00 лв.

Tribulus 1000 мг 150 капсули Real Pharm

Tribulus 1000 мг 150 капсули Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

44.00 лв.

Unreal 306 гр. Real Pharm

Unreal 306 гр. Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

55.00 лв.