Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Real Pharm Red Speed Powder 400 гр. (25 дози)

Цена: 29.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

Real Pharm Red Speed Powder 400 гр. (25 дози) информация

Ефектите на продукта се дължат на най-висококачествените екстракти от гуарана (Paullinia cupana) и сибирски женшен (елеутерокок, Eleutherococcus senticosus), инозитол (витамин В8), глюкоронолактон, кофеин и големите количества изомалтулоза (палатиноза) – бързият въглехидрат с изключително нисък гликемичен индекс, който ви осигурява трайно освобождаване на енергия, без пикове на кръвната захар и инсулина!


Новото в съставките е екстрактът от сибирски женшен, със стандартизирано съдържание на 0,8% елеутерозиди Е и В. Той е мощен адаптоген, който помага за справянето с тежкия, физически, психически и емоционален стрес, възстановява нормалните функции на различните системи в организма, има мощно антиоксидантно действие и подобрява паметта.


Благодарение на него, екстракта от гуарана и останалите точно дозирани съставки, Red Speed Powder ви избавя от натоварването върху бъбреците от прекомерния прием на кафе, както и от свързаните с това дехидратация и минерални дефицити, включително, изчерпването на запасите от магнезий, необходими за правилното функциониране на мускулите.

Състав

екстракт от гуарана (Paullinia cupana) с 22% кофеин, екстракт от сибирски женшен (елеутерокок, Eleutherococcus senticosus) със стандартизирано съдържание на 0,8% елеутерозиди Е и В, инозитол (витамин В8), глюкоронолактон, инозин, кофеин, изомалтулоза (палатиноза).

Употреба

Взимайте 1 доза (2 мерителни лъжици, 16 гр.), разтворени в 300-400 мл. вода дневно. Не надвишавайте препоръчителния дневен прием от 2 мерителни лъжици (1 доза) в рамките на 24 часа!

Забележка

Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Да не се употребява от бременни и кърмачки! Използвайте продукта като допълнение към здравословния и балансиран хранителен режим, а не като заместител на такъв! Пазете далеч от деца!

Real Pharm Red Speed Powder 400 гр. (25 дози) - подобни продукти

Глутамин 500 гр. Real Pharm

Глутамин 500 гр. Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

49.00 лв.

Tribulus 1000 мг 150 капсули Real Pharm

Tribulus 1000 мг 150 капсули Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

44.00 лв.

Unreal 306 гр. Real Pharm

Unreal 306 гр. Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

55.00 лв.