Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Real Pharm Peanut Butter with Proteins + 1000 гр.

Вкус
Цена: 48.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
REAL PHARM

Real Pharm Peanut Butter with Proteins + 1000 гр. информация

Приемът на фъстъчено масло успешно облекчава ефектите от стреса, подобрява функционирането на нервната система, подобрява паметта и концентрацията и дава дълготрайно усещане за ситост. Нашият Peanut Butter WPC освен най-висококачествените, натурални съставки, може да се похвали с перфектна кремообразна текстура и множество богати вкусове!

Избирайки Real Pharm Peanut Butter with Proteins +, вие се грижите за здравето на сърдечносъдовата си система, подпомагате понижаването на холестерола, намалявате риска от атеросклероза и диабет, и осигурявате на организма си чудесна порция от основни хранителни вещества, в т. ч. протеини и  ценни въглехидрати от растителен произход.

Състав

Печени фъстъци, суроватъчен протеин концентрат, соев лецитин, ксантанова гума, сукралоза, каротини (оцветител).

Употреба

Преди консумация разбъркайте добре съдържанието на буркана. Това е необходимо поради естествения процес на изплуване на мазнините на повърхността на продукта. След отварянето на буркана, съдържанието в него е годно за консумация в рамките на 3 месеца! Съхранявайте задължително на сухо и хладно място!

Забележка

Алергенна информация: Продуктът съдържа фъстъци, соя (лецитин) и мляко! Продуктът може да съдържа следи от дървесни ядки и сусам!