Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Real Pharm Multi Craze 270 таблетки (45 дози)

Цена: 49.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

Real Pharm Multi Craze 270 таблетки (45 дози) информация

МОЩНА ПОДКРЕПА ОТ КОМПЛЕКСА ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

Multi Craze съдържа мегакомплекс от витамини и минерали с невероятни свойства:

Витамин A – Поддържа имунната система, полезен е за кожата и лигавиците, подобрява състоянието на очите и има антиоксидантни свойства.

Витамин В1 – Подпомага функциите на нервната система и предотвратява депресии.

Витамин В2 – Участва в метаболитните процеси, транспортира кислорода, подпомага регенерацията и предотвратява развитието на анемия.

Витамин В3 – Регулира функционирането на храносмилателния тракт, поддържа нервната система и понижава кръвното налягане.

Витамин В5 – Осигурява енергийния метаболизъм на протеините, въглехидратите и мазнините и намалява умората.

Витамин B6 – Подобрява настроението, намалява умората, поддържа метаболизма на протеините и гликогена, полезен е за нервната система и необходим за синтеза на цистеин.

Витамин В7 – Стимулира функционирането на нервната система и облекчава мускулните болки.

Витамин В9 – Отличен в поддържането на имунната система, стимулира производството на червени кръвни телца и намалява умората.

Витамин B12 – Подобрява функциите на имунната система, зарежда тялото с енергия и отлага настъпването на умората.

Витамин C – Имуностимулатор с доказани противоракови свойства, стимулира регенерацията и производството на колаген.

Витамин D – Необходим за здравината на костите, зъбите и мускулите, поддържа усвояването на калция и фосфора.

Витамин E – Витаминът на младостта, поддържащ функционално ДНК, с мощни антиоксидантни и регенеративни свойства.

Калций – Осигурява сила за костите, зъбите, мускулите и нервната система.

Магнезий – Гарантира електролитния баланс, поддържа нормалния енергиен метаболизъм и намалява умората.

Цинк – Подпомага синтеза на протеини, включително и мускулни, повишава плодовитостта и стимулира репликацията на ДНК.

Желязо – Необходимо за поддържането на качеството на кръвта, функционалността на еритроцитите, високата оксигенация на организма, и протичането на енергийния метаболизъм. Подпомага регенерацията и отлага настъпването на умората.

Манган – Подкрепя калция в поддържането на здрави кости и съединителна тъкан.

Йод – Подпомага когнитивните и неврологичните функции, кактои нормалното функциониране на щитовидната жлеза и нейните хормони.

Мед – Полезен за имунната и нервната система, поддържа здравината на съединителната тъкан.

Селен – Стимулира производството на семенна течност, имунитета и подобрява функционирането на щитовидната жлеза.

МОЩТА НА РАСТИТЕЛНИТЕ ЕКСТРАКТИ И L-ГЛУТАМИНА

Силата на Multi Craze не е ограничена само до въздействието на витамините и минералите. Мултикомпонентната му формула е подсилена и от растителни екстракти и аминокиселини:

Екстракт от гроздово семе – Поддържа здравето на сърдечносъдовата система, богат на антиоксиданти, витамини и флавоноиди, предпазва от въздействието на свободните радикали.

Екстракт от малини – С високи запаси от витамините C и E, hима силни пречистващи и регенериращи свойства, като има разкрасяващ, антиейджинг и успокояващ ефект, подпомага и изгарянето на мазнините.

Екстракт от горчив портокал – Отличен помощник за отслабване и изчистване на мазнините при диети и тренировъчни режими. Благодарение на синефрина и октопамина стимулира липолизата и повишава разхода на енергия и изгарянето на мазнините.

Екстракт от джинджифил – Поддържа сърдечносъдовата система, усилва изгарянето на мазнините, има противовъзпалителни, антибактериални и аналгетични свойства, подкрепя програмите за сваляне на теглото.

Кверцетин – Флаванол със силни противовъзпалителни и противоалергични свойства, подобрява усвояването на витамините.

Екстракт от шипка – Стимулира имунната система, има противоракови свойства, повишава физическата и умствената издръжливост и поддържа фунвкционирането на храносмилателната система.

L-глутамин – Аминокиселина с имуностимулираща функция, антикатаболен ефект, действа като важен невротрансмитер, предотвратява мускулната атрофия, стимулира натрупването на мускулна маса и е от изключителна важност за формата на атлетите, трениращи за издръжливост.

Състав

Витамин А (ретинил ацетат), витамин В1 (тиамин мононитрат), витамин В2 (рибофлавин), витамин В3 (никотинамид), витамин В5 (D-калциев пантотенат), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), витамин В7 (D-биотин), витамин В9 (фолиева киселина), витамин В12 (цианокобаламин), витамин С (аскорбинова киселина), витамин D (холекалциферол), витамин Е (D-алфа токоферол), витамин К1 (фитоменадион), лутеин, кверцетин, магнезиев цитрат (магнезий), калциев карбонат и калциев сулфат (калций), железен лактат (желязо), цинков сулфат (цинк), манганов сулфат (манган), меден сулфат (мед), калиев йодид (йод), натриев селенит (селен), L-глутамин, глюкозамин сулфат, метилсулфонилметан (MSM), хондроитин сулфат, хиалуронова киселина, екстракт от босвелия (индийски тамян, Boswellia serrata) със 65% босвелиева киселина, екстракт от шипка (Rosa canina) DER 4:1, екстракт от джинджифил (Zingiber officinale) с 5% гингероли DER 20:1, екстракт от гроздови семки (Vitis vinifera) с 95% проантоцианидини и 90% полифеноли, екстракт от семена на малина (Rubus idaeus) с 5% малинови кетони, екстракт от горчив портокал (бергамот, Citrus aurantium) с 10% биофлавоноиди, оризово нишесте, силициев диоксид и магнезиеви соли на мастни киселини (антислепващи агенти), целулоза.

Употреба

Вземайте 1 доза (6 таблетки) дневно, за предпочитане със закуската сутрин. Не надвишавайте препоръчителния дневен прием от 6 таблетки!

Забележка

Продуктът е предназначен за лица над 18 години! Да не се употребява от бременни и кърмачки! Използвайте продукта като допълнение към здравословния и балансиран хранителен режим, а не като заместител на такъв! Пазете далеч от деца!

Real Pharm Multi Craze 270 таблетки (45 дози) - подобни продукти

Z-3 90 таблетки Real Pharm

Z-3 90 таблетки Real Pharm

Витамини и минерали

REAL PHARM

21.00 лв.

Pharm Magnesium + B6 90 таблетки REAL PHARM

Pharm Magnesium + B6 90 таблетки REAL PHARM

Витамини и минерали

REAL PHARM

12.00 лв.

Max Complete 100 таблетки REAL PHARM

Max Complete 100 таблетки REAL PHARM

Витамини и минерали

REAL PHARM

22.00 19.00 лв.