Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Real Pharm Citrulline 200 гр. (66 дози)

Цена: 30.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

Real Pharm Citrulline 200 гр. (66 дози) информация

Ако искате да подобрите функционирането на вашето уморено тяло, ако вашата мечта е да достигнете съвършена физика и да осигурите оптимални работни условия за мускулите си, тогава Real Pharm Citrulline е перфектният избор за вас.    

Опитайте и се убедете със собствените си очи, че когато качеството на суплементите е гарантирано, то оказва голяма разлика и помага за значителното ускоряване на ефектите от редовните тренировки и абсорбирането на активните хранителни вещества от вашето тяло.   

Real Pharm Citrulline е подходящ за употреба от атлети, практикуващи всички спортове, както и от спортни ентусиасти и любители на активния начин на живот. Натуралната формула на продукта помага за постигането на максимален ефект на мускулната помпа и гарантира оптимална степен на перфузия (оросяване) и оксигенация на всички ограни и тъкани в тялото. Real Pharm Citrulline се препоръчва особено при интезивни тренировъчни режими, фокусирани върху развитието на мускулна маса и подобряването на общата физическа издръжливост.

Състав

цитрулин малат, лимонена киселина, ароматизатори, подсладители (сукралоза), ацесулфам К, антислепващи агенти (силициев диоксид), регулатор на киселинността - (калциев фосфат), оцветители (бета каротин, концентриран сок от цвекло).

Употреба

Веднъж дневно да се консумира по една доза (3 гр.), разтворена във 130 мл. вода. Да не се превишава препоръчителната дневна доза от 3 гр.

Real Pharm Citrulline 200 гр. (66 дози) - подобни продукти

Глутамин 500 гр. Real Pharm

Глутамин 500 гр. Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

49.00 лв.

Tribulus 1000 мг 150 капсули Real Pharm

Tribulus 1000 мг 150 капсули Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

44.00 лв.

Unreal 306 гр. Real Pharm

Unreal 306 гр. Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

55.00 лв.