Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

VitaSport MAX 90t

Цена: 33.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
ASL

VitaSport MAX 90t информация

• Съдържа 28 витамина и минерала
• Поддържа функциите на метаболизма
• Поддържа физическото и психическото здраве
• Помага за предотвратяване на умората
• Ускорява възстановяването

VitaSport MAX е активна формула от подбрани витамини и минерали, необходими на човешкия организъм за изпълняване на ежедневните си функции.

VitaSport MAX осигурява всички важни за тялото микроелементи и витамини. Комбинира в състава си всички необходими витамини, микро- и макро-  елементи за осигуряване на адекватно възстановяване след системно тежко физическо натоварване. Вашето здраве, двигателните и спортни възможности от голяма степен зависят от витамините и минералите, които приемате. Освен това, продукта VitaSport MAX предлага и най-добрите формули за ставна протекция, изгаряне на мазнини, аминокиселинен възстановителен комплекс, матрица за сила и издържливост, АТФ и енергиен бустер.

В днешно време Калций, Магнезий и Цинк са синоними на здравите стави и добра  костна система. Във формулата на CaMgZn Joint Care участват Витамин Д и минерали, които действат синергично с основните съставки и увеличават и подпомагат действирто им. Добавената матрица за протекция на ставите съдържа трите най-важни съставки - Глюкозамин, Хондроитин и МСМ - които, работейки заедно, са най-ефективни. Глюкозамина и хондроитина са 100% в сулфатна форма, която е най-добре проучена и ефективна. МСМ е натурална органична форма, която се среща във всички живи организми. Източник на Калцият, използван в продукта, е  най-висококачественият калциев карбонат. Този ресурс дава най-много милиграми чист калций за единица обем, в сравнени с други познати форми. Той има висока биологична наличност и отлично балансирана формула.

Употреба

Вземайте по 2x1 таблетка по време на ядене. Приемайте с голямо количество вода.


Забележка
: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.