Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Био Масло от Шипка с пипета, Alteya Organics, 20 ml

Цена: 17.89 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Alteya Organics

Био Масло от Шипка с пипета, Alteya Organics, 20 ml информация

Био Масло от Шипка е известно с това, че придава на кожата блясък и жизненост, осигурява бърза дълбока хидратация и възстановява еластичността. Точно затова органичното масло от шипка е едно от най-добрите масла против бръчки особено в околоочната зона. Помага при зараствания на белезите от операция, изгаряния. Бори се с тъмни петна, неравна пигментация, акне, дерматити и други кожни раздразнения.

Маслото от шипка е използвано и за намаляване на вече появили се стрии, защото подобрява гъвкавостта на кожата. Подходящо е за всякакъв тип кожа, но има благотворно действие не само върху нея! То освежава изтощената коса и скалп и заздравява ноктите.

Всичките качества на био масло от шипка се дължат на уникалната комбинация от компоненти, които го изграждат – антиоксиданти, комплекс от естествени мазнини, Омега-6 и Омега-3 мастни киселини и букет от витамини А, Е и С.

Мирисът на масло от шипка е силен и специфичен, сравняван с мирис на рибено масло.

Състав

Rosa Canina (Rose Hip) Oil*

*био сертифициран продукт

Произход: България

Употреба

Нанасяй няколко капки био масло от шипка върху чиста кожа вечер преди лягане. А ако искаш да възстановиш косата си, разтрий няколко капки масло в корените и по дължината на косъма, като оставиш да подейства 10 минути. След това измий с мек шампоан.

След отваряне съхранявай маслото от шипка в хладилник до 6 месеца.