Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Био Масло от Коноп, Alteya Organics, 50 ml

Цена: 14.95 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
Alteya Organics

Био Масло от Коноп, Alteya Organics, 50 ml информация

Био Масло от Коноп представлява наситено зелена течност с уникален състав.  В него се съдържат повече протеини, отколкото в животинските продукти, както и повече омега-3 масти киселини, отколкото в рибата. В същото време осигурява оргомно количество енергия на организма, ревитализира тялото и ума.

Редовната употреба на масло от коноп регулира хормоналните нива и повишава издържливостта. То укрепва имунитета, поддържа клетъчния метаболизъм и ефективно подобрява работата на кръвоносната система.

Приложимо и в козметиката, конопеното масло се използва за подобряване структурата и еластичността на кожата и косата. То има много високо съдържание на антиоксиданта витамин Е, което обяснява подмладяващите и възстановяващи свойства на маслото. Също така повлиява ефективно кожни раздразнения, акне, пърхот и суха кожа.

Състав

Cannabis sativa (Hemp Seed) Oil*

*био сертифициран продукт

Произход: България

Употреба

Можеш да си направиш маска с двойно действие против пърхот и косопад, като покриеш целия си скалп с масло от коноп и го оставиш да подейства за 20 минути. След това измий обилно с шампоан.

Масло от коноп се консумира винаги сурово. То има мек ядков мирис и приятен вкус и се използва студено, като дресинг за салата, паста, риба.

Препоръчва се употребата му по време на бременност и кърмене.