Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Ленена пудра с Протеини & Фибри & Лигнани 454 g

Цена: 31.38 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Ленена пудра с Протеини & Фибри & Лигнани 454 g информация

 

Фибрите в продукта са с ниско гликемично ниво и помагат за премахване токсините от тялото, подпомагат нормалната концентрация на нивата на кръвната захар, подкрепят сърдечно-съдовата система и допринасят положително за хормоналния баланс в организма.

Аминокиселините, витамините и минералите поддържат тялото и духа в страхотна кондиция и допринасят за издръжливостта и здравето на целия организъм.

Лигнаните притежават мощно антиоксидантно действие и регулират хормоналното равновесие в организма. Те действат особено добре и на жените, които се намират в период на менопауза, регулирайки психическите и физически симптоми на неприятното състояние. Лигнаните, всъщност представляват преобразуваната от нашето тяло целулоза, наречена лигнин. А самият лигнин се съдържа именно в лененото семе.

Есенциалните мастни киселини, съдържащи се в лененото семе, снабдяват тялото с енергия, функционират в човешкото тяло като съставна част от нервните клетки, хормоноподобните субстанции и клетъчните мембрани. Омега-3 мастните киселини имат доста благотворно въздействие върху сърдечно-съдовата система и сърдечния ритъм. Омега-3 мастните киселини помагат на организма да изхвърли шлаките и токсините. Поради тази причина, тяхното действие е и силно антиоксидантно.

Описание на продукта:

Ленената пудра на Nature’s Way представя един изключителен комплекс от няколко вида фибри, разнообразие от аминокиселини (включително верижно разклонени аминокиселини), лигнани, протеини, витамини, минерали и мастни киселини. Този „вълшебен” прах „инжектира” организма с огромни дози жизненост, енергичност и свежест, и го поддържа в добро здраве! Уникалната смес може да се използва, поръсена върху любимата ви храна, или пък смесена с любимата ви напитка – винаги и навсякъде, тази пудра може да бъде чудесно допълнение към почти всичко, което консумирате. Фибрите в продукта са с ниско гликемично ниво и помагат за премахване токсините от тялото, подпомагат нормалната концентрация на нивата на кръвната захар, подкрепят сърдечно-съдовата система и допринасят положително за хормоналния баланс в организма. Аминокиселините, витамините и минералите поддържат тялото и духа в страхотна кондиция и допринасят за издръжливостта и здравето на целия организъм. Лигнаните притежават мощно антиоксидантно действие и регулират хормоналното равновесие в организма. Те действат особено добре и на жените, които се намират в период на менопауза, регулирайки психическите и физически симптоми на неприятното състояние. Лигнаните, всъщност представляват преобразуваната от нашето тяло целулоза, наречена лигнин. А самият лигнин се съдържа именно в лененото семе. Есенциалните мастни киселини, съдържащи се в лененото семе, снабдяват тялото с енергия, функционират в човешкото тяло като съставна част от нервните клетки, хормоноподобните субстанции и клетъчните мембрани. Омега-3 мастните киселини имат доста благотворно въздействие върху сърдечно-съдовата система и сърдечния ритъм. Омега-3 мастните киселини помагат на организма да изхвърли шлаките и токсините. Поради тази причина, тяхното действие е и силно антиоксидантно.

Ленена пудра с Протеини & Фибри & Лигнани 454 g, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Състав

Ленената пудра на Nature’s Way представя един изключителен комплекс от няколко вида фибри, разнообразие от аминокиселини (включително верижно разклонени аминокиселини), лигнани, протеини, витамини, минерали и мастни киселини. Този „вълшебен” прах „инжектира” организма с огромни дози жизненост, енергичност и свежест, и го поддържа в добро здраве!

Уникалната смес може да се използва, поръсена върху любимата ви храна, или пък смесена с любимата ви напитка – винаги и навсякъде, тази пудра може да бъде чудесно допълнение към почти всичко, което консумирате.

Употреба

Добавете 2 супени лъжици към любимия си сок, сос или друга напитка. Поръсете вашите зърнени храни, кисело мляко или тестена закуска.

Допринася за поддържане на жизнеността и енергичността, за нормалната концентрация на холестерола и кръвната захар, за нормалната функция на храносмилането и стомашно-чревния тракт, както и за намаляване на чувството за глад. С приятен вкус на орехи. Може да се използва като подправка за салати, ястия и тестени закуски, да се смесва със сокове и студени напитки.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не сепревишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:

Няма наблюдавани

Ленена пудра с Протеини & Фибри & Лигнани 454 g - подобни продукти