Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

PowerShots® NITRO Booster - 100мл

Цена: 2.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

PowerShots® NITRO Booster - 100мл информация

Имали ли сте възможност да разговаряте с бодибилдери и спортисти от „старата школа“? Да, точно тези, които са тренирали преди 20 години.Тези, които са търсели всякаква алтернатива, за да си добавят повече белтъчини и важни аминокиселини, които да им помогнат да натрупат повече мускулна маса; да вдигат по-тежко и да имат сили да останат още 30 минути в залата след дву-часовата тренировка.

NITRO BOOSTER е този шут отзад, който винаги сте чакали да получите, за да отидете да тренирате дори след 10 часа работен ден. Няма повече да имате оправдание, че нямате тонус и ви липсва енергия, за да отидете до залата. NITRO BOOSTER съдържа двете най-важни аминокиселини - Аргинин Алфа-Кетоглутарат и Бета Аланин.

Те ще доставят повече енергия на мускулите, повече хранителни вещества за по-бързо възстановяване и повече белтъчини за бърз мускулен растеж. Към тях сме добавили краля на анти-оксидантите Витамин С, както и най-добрия източник на енергия без стомашно дразнене - екстракт от Гуарана с 12% съдържание на кофеин.

Въглехидратите и комплекса от В Витамини, ще увеличат притока от глюкоген към мускулите, който ще подобри тяхната работоспособност. Фокус, Сила и Издържливост - това е само част от това, което може да добавите към вашата тренировка, използвайки NITRO BOOSTER!

Състав

Вода, глюкозен сироп, фруктоза, регулатор на киселинността: лимонена киселина, ароматизант, подсладител: сукралоза, консервант: натриев бензоат, калиев сорбат.  

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Употреба

NITRO BOOSTER е азотен бустер, който ще ви зареди с енергия и сила по време на физическо натоварване. За най-добри резултати приемайте една доза (100мл) 15-30мин преди тренировка. Може да се приема 1/2 доза (50мл) преди тренировка и 1/2 доза (50мл) веднага след тренировка. В нетренировъчен ден може да се приема 2 пъти по 1/2 доза между храненията.

* Въпреки наличието на кофеин от Гуарана, продуктът може да се комбинира с всички видове Креатинови добавки. Структурата и усвояването на кофеин от Гуарана не пречи на правилното усвояване на креатинови суплементи.