Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

L-CARNITINE 55,000мг + GUARANA & GREEN TEA - 500мл

Вкус
Цена: 29.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
FIT & SHAPE

L-CARNITINE 55,000мг + GUARANA & GREEN TEA - 500мл информация

Концентрирана напитка, която съдържа Л-карнитин база (99%), Екстракт от Гуарана и Зелен Чай. Един продукт специално разработен за стимулиране на мастния метаболизъм. Л-карнитина повишава мастния метаболизъм, като транспортира мазнините до клетъчните митохондрии, където се изгарят.  Повишава работоспособността на мозъка и подобрява фокусирането върху тренировъчния процес.

Специално добавените Гуарана и Зелен Чай стимулират допълнително изгарянето на мазнини. В комбинация с Л-карнитин този продукт е вашият най-добър избор за изгаряне на телесните мазнини.

Състав

Вода, л-карнитин база, регулатор на киселинността: лимонена киселина, екстракт от гуарана и зелен чай, витамин Б6 и Б9, ароматизант, подсладител: сукралоза, стевия, консервант: натриев бензоат, калиев сорбат.  

Използвайте продукта само като хранителна добавка! Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца! Да се пази на места недостъпни за деца! Не превишавайте ПДП, посочен в хранителните стойности. Хранителна добавка, която не може да замести разнообразното хранене! Не е лекарствено средство! Използвай преди срока на годност: маркиран на опаковката/L. Съхранявайте на сухо и проветриво място до 28С, без пряка слънчева светлина.

Употреба

Една от най-важните функции на Л-карнитина, е че прием на 2000мг-3000мг преди тренировка помага за правилното и ритмично съкращаване на сърдечния мускул (сърцето). Това позволява неговата по-добра работоспособност – намалява пулса на трениращия и повишава неговата издържливост и енергичност.

Всяка опаковка съдържа 25 дози по 2200мг Л-карнитин, 100мг Гуарана и 10мг Зелен Чай. За най-добри резултати приемайте една доза (20мл) 30-45мин преди тренировка. Внимавайте с приема на този продукт късно вечер поради съдържанието му на гуарана и зелен чай, който може да доведат до нарушаване на съня.