Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

TRIPLE HORMONE 60caps - за младежко здраве и жизненост

Цена: 26.50 лв.
Kоличество:
Supplement Spot

TRIPLE HORMONE 60caps - за младежко здраве и жизненост информация

Triple Hormone – най-важните хормони, от които се нуждаете за поддържане на младежко здраве и жизненост. Продукта съдържа DHEA, Melatonin и Pregnenolone, комбинирани в една лесна за употреба капсула.

Изследванията сочат, че Triple Hormone може да:

  • Повиши енергия и либидото, благодарение на DHEA (дехидроепиандростерон)
  • Подобри мозъчната дейност и паметта, благодарение на прегненолон
  • Действа успокояващо и подпомагат съня, благодарение на мелатонина
  • Забавят стареенето и повишават имунитета

Какво представлява Triple Hormone?

Всяка капсула Трипъл хормон на Supplement Spot съдържа 25mg DHEA, 25mg Прегненолон и 2mg Мелатонин. Трите суперхормона са комбинирани в една лесна за приемане капсула, която струва почти половината от стойността на трите добавки, закупени поотделно. Комбинирането на тези хормони създава синергия, която усилва всички техни индивидуални полезни свойства.

Защо да приемаме Triple Hormone?

Здравословните нива на DHEA, прегненолон и мелатонин са от решаващо значение за всички мъже и жени над 40-годишна възраст. Нивата на DHEA в организма обикновено са най-високи  в началото на зряла възраст и започват да намалява след 30-годишна възраст. Средният 75-годишнен човек обикновено има само 10-20% от тези нива на DHEA в организма. Прегненолон е майка на всички хормони. Всички други полови хормони се получават чрез него, включително и DHEA. Това е супер хормона на нашият мозък. До достигане на 75-годишна възраст ние произвеждаме само около 40% от нивата му по време на младостта. Нивото на мелатонин започва да намалява от 5-годишна възраст. 60-годишен човек произвежда средно с  80% по-малко мелатонин. До 40-годишна възраст, производството на всички тези жизненоважни хормони спада с 30% -40% и продължава да намалява всяка изминала година. Всеки един от тях има важни функции, които влияят на качеството на живота ни. Функции като памет, умствено фокусиране, сексуалност, либидо, енергийни нива, имунната подкрепа, сън, естествения процес на стареене и др. Поради това жизнено важно е тези хормони да бъдат допълнително приемани под формата на хранителна добавка.

Как действа Triple Hormone?

Допълнителното приемане на хормони се смята от някои изследователи за ключ към дълголетието и здравето и с възрастта укрепването на имунната система става наложително. В нашия Трипъл хормон тези суперхормони са лесно достъпни и усвоими под формата на хранителни вещества, подкрепящи нормалната функция на хормоните.

DHEA

DHEA е естествен енергизатор и спомага за нормализиране нивото на кръвната захар.  Катализатор е за по-здраво, добре оформено тялото и увеличаване на мускулната маса. DHEA подпомага поддържането на здравословни нива на холестерола.  Също така подкрепя правилното функциониране на имунната система и подобрява общото здравословно състояние. DHEA е най-разпространения хормон в кръвта с пик на синтезирането около 30-годишна възраст, след което производството му започва да намалява. Мъжете произвеждат повече DHEA в сравнение с жените, но около 30-годишна възраст нивото на DHEA започва да намалява и за двата пола.

Прегненолон

Прегненолон подобрява мозъчната дейност, улеснява усвояването на информация и паметта. Също така подобрява концентрацията, повишава производителността и подкрепя психомоторната функция. Поддържа оптималната функция на мозъка. Pregnenolone е доказано  безопасен, нетоксичен и без странични ефекти, когато се приема в дози от 100 мг. на ден или по-малко. С ефект,  доказан през последните 50 години и невероятен потенциал на този и другите естествени хормони, всеки трябва да включва прегненолон като част от ежедневният си прием.

Мелатонин

Добре известно е, че тъмнината стимулира производството на мелатонин от епифизната жлеза, който дава сигнал на организма ви да спи. Приема на мелатонин е един чудесен начин да имате здрав сън. Изследвания сочат, че мелатонинът допринася с много повече, отколкото да спомага за здрав сън. За разлика от други антиоксиданти, мелатонина лесно се разпространява във всички клетки и дори преминава през кръвно-мозъчната бариера. Така оказва влияние на директно на мозъчната дейност, действа общо успокояващо, както и при нервно напрежение и превъзбуда.

Състав

ДХЕА 25мг; Прегненолон 25мг; Мелатонин 2мг.

Употреба

Да се приемат 1-2 капсули за мъже, 1 капсула за жени дневно или според предписанието на лекар. За най-добър ефект да се приема преди сън.

Опаковка: 60 капсули в контейнер

TRIPLE HORMONE 60caps - за младежко здраве и жизненост - подобни продукти

5-HTP 100 mg 120 vegicaps

5-HTP 100 mg 120 vegicaps

Специални продукти

Supplement Spot

40.50 лв.

Co-Enzyme Q-10 200 mg 60 вегетариански капсули

Co-Enzyme Q-10 200 mg 60 вегетариански капсули

Специални продукти

Supplement Spot

49.00 лв.

DIM (Diindolymethane) 200mg 60 капсули

DIM (Diindolymethane) 200mg 60 капсули

Специални продукти

Supplement Spot

36.00 лв.