Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Resvert Plus 250 mg 60 капсули - мощен антиоксидант, против стареене

Цена: 47.00 лв.
Kоличество:
Supplement Spot

Resvert Plus 250 mg 60 капсули - мощен антиоксидант, против стареене информация

За поддържане и опазване на оптимално здраве. Потиска образуването, възпроизвеждането и прогресията на ракови клетки. Протектор срещу рак на простатата и дебелото черво. Мощен антиоксидант, стимулира имунната система. Забавя процесите на стареене и дегенерация. Унищожава и неутрализира вредните свободни радикали и токсини. Действа като полезен фитоестроген. Предпазва от сърдечно-съдови заболявания. Подпомага нервната система, мозъка и регулира холестерола.

Ударна доза от 250 mg ресвератрол в една капсула, комбиниран с кверцетин и екстракт от гроздови семки, може да сътвори чудеса, давайки оптимално здраве на вашия организъм.

Какво е ресвератрол?

Ресвератрол е хранително вещество, произвеждано от множество растителни видове, за което се смята, че подпомага регулирането на серумните липиди и здравето на сърдечно-съдовата система. Обикновено се извлича от сортовете грозде Витис винифера и Ламбруско и се съдържа в червените и белите вина.

Диетолозите и биохимиците изследват ресвератрола заради неговия потенциал да подпомага сърдечната функция. Съединението принадлежи на класа фитохимикали, наречени фитоалексини, и притежава умерено действие като антиоксидант.

Някои учени смятат, че ресвератролът отчасти е отговорен за здравословните ползи, които притежава червеното вино, като намаляване на холестерола. Най-популярните източници на ресвератрол са червеното вино и гроздето. Малко количество от този антиоксидант се съдържа във фъстъците, но те не се използват като допълнителен елемент. Растението японска пача трева е обичаен източник на екстракти с ресвератрол в хранителните добавки и също се използва в добавките на Supplement Spot. За много хора приемът на една чаша червено вино всеки ден е лесен начин да се радват на здравословните ползи на ресвератрола. Но Ресверт плюс на Supplement Spot осигурява ползите на 40 литра червено вино в доза от 2 капсули на ден.

Защо да приемаме ресвератрол?

• Сърдечно здраве: Според Световната здравна организация самостоятелно прилаган ресвератролът намалява риска от сърдечносъдови заболявания до 40%! Ресвератрол е по-ефективен от витамин Е, защитава организма от свободните радикали и пречи на окисляването на липопротеините с ниска плътност (LDL – лош холестерол) и спомагат добрия холестерол. (HDL). Спира натрупването на тромбоцити, като блокира действието на тромбина и няколко други фактори за натрупване. Съдейства за производството на азотен окис, който отпуска и разширява артериите. Намалява триглицеридите и стойностите на холестерола, а също и хипертензивния агент ендотелин-1 (допринася за запушване на артериите и сърдечен удар).

• Антиоксидант: Ресвератрол е мощен антиоксидант, който унищожава свободните радикали и токсините. Блокира вредните агенти причинители на болести и редица смущения в клетъчните процеси.

• Предпазва от рак: Ресвератрол е единственият натурален продукт, за който има неоспорими доказателства, че блокира развитието на раковите клетки на различни стадии. Престижното периодично списание „Наука” разкрива, че ресвератрол блокира пролиферацията на раковите клетки по време на трите важни стадия на развитие. Изследване, в което на мишки се дава ресвератрол в продължение на 18 седмици сочи намаление на техните кожни тумори с 98%! Ресвератрол унищожава раковите клетки, без значение дали са зависими от естрогена или са генетично обусловени. Ресвератрол пречи на някои видове рак да се разсейват в костите и подобрява резултатите от химиотерапията. Ресвератрол може също да блокира ефектите от храна, богата на канцерогенни елементи. За разлика от много лекарства, ресвератрол защитава, отколкото разрушава здравите клетки. Неговото противораково действие е разнообразно, силно и сложно.

• Мозъчно здраве: Ресвератрол приеман самостоятелно и в комбинация с други антиоксиданти предпазва мозъка от окислителния стрес. Известно е, че окислителният стрес играе основна роля в повечето невродегенеративни болести.

Кверцетин: Съдържа се в ябълки, чай, грозде и други храни. Кверцетин е антиоксидант, койте мое да поддържа имунната система. Кверцетинът на BIOVEA® е с добавен цитрусов биолавоноиен комплекс. Кверцетинът е антиоксидантен флавоноид, който се използва повече от 30 години за повишаване на резистентоността на респираторните и хранителните алергии. Биологичните ефекти се дължат главно на антиоксидантната активност, специфичната синергия с Витамин С (Кверцетин и Витамин С се защитават и възобновяват един друг) и широкото и многофункционално противовъзпалително действие.

Кверцетинът инхибира ензиите циклооксигеназа и липооксигеназа, намалява производството на основните медиатори на възпалението – простангландините и левкотриените. Това означава, че може да се препоръча за всички видове възпаления с широк спектър на действие.

Кверцетинът инхибира производството на хистамин, чрез стабилизиране на базофилите и мастоцитите. Хистаминът е пряко отговорен за повечето от неприятните симптоми, свързани с алергии (кихане, сърбеж и т.н.). Кверцетин действа директно върху стомашно-чревния тракт, за да намали реакциите към хранителните алергени.
Странични ефекти: Ресвератролът може да има отрицателно взаимодействие с антикоагуланти, с медикаменти за нормализиране на кръвното налягане, за лечение на рак, антидепресанти, болкоуспокояващи, противогъбични средства и с някои билки като жълт кантарион и гинко билоба.

Консултацията с личния лекар преди употребата на ресвератрол е задължителна в случаите, когато се провежда медикаментозно лечение.

Състав

Транс-Ресвератрол 500 мг, Екстракт от гроздови семена 200 мг, Кверцетин 50 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 2 капсули дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 капсули в контейнер

Resvert Plus 250 mg 60 капсули - мощен антиоксидант, против стареене - подобни продукти

5-HTP 100 mg 120 vegicaps

5-HTP 100 mg 120 vegicaps

Специални продукти

Supplement Spot

40.50 лв.

Co-Enzyme Q-10 200 mg 60 вегетариански капсули

Co-Enzyme Q-10 200 mg 60 вегетариански капсули

Специални продукти

Supplement Spot

49.00 лв.

DIM (Diindolymethane) 200mg 60 капсули

DIM (Diindolymethane) 200mg 60 капсули

Специални продукти

Supplement Spot

36.00 лв.