Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Raspberry Ketones 250 mg 60 капсули - увеличават изгарянето на мазнини, подтискат апетита

Цена: 30.50 лв.
Kоличество:
Supplement Spot

Raspberry Ketones 250 mg 60 капсули - увеличават изгарянето на мазнини, подтискат апетита информация

Изгарят натрупаните мазнини, увеличават термогенезата, подтискат апетита и поривите на силен глад. Ускорява обмяната на веществата. Намалява производството на инсулин.

Научните изследвания сочат, че малиновите кетони:

• Изгарят натрупаните мазнини чрез повишаване на хормона адипонектин;
• Намалява производството на инсулин, което ограничава натрупването на мазнини;
• Потиска поривите на силен глад;
• Спомага за преодоляване на застоя в отслабването;
• Ускорява обмяната на веществата.

Какво представляват малиновите кетони?

Малиновите кетони са природен елемент, съдържащ се в малините. Изследванията показват, че плодът на малината може да допринесе за загуба на тегло. Смята се, че ензимът на малиновите кетони контролира смъкването и наддаването на килограми.

Малиновите кетони стават популярни благодарение на шоуто на доктор Оз. Доктор Оз включва малиновите кетони като хранителна добавка № 1 сред „неговите пет чудодейни вещества за изгаряне на мазнините”. Неговият чест гост и личен треньор Лиза Лин говори разпалено за хранителната добавка. Учените започват да изследват ползите от малиновите кетони не само за контрола на теглото, а и по отношение на мозъчната функция, кръвното налягане и цялостното здраве.

Как действа адипонектинът?

"Адипонектинът може да заблуди вашето тяло, че е по-слабо и по този начин да накара метаболизма Ви да работи по-бързо " - доктор Оз
Доказано е, че нивата на адипонектин са пряко свързани с процента на мазнините в тялото. По-слабите хора имат повече от този хормон, докато при по-пълните той е в значително по-малки количества. По-високите нива на адипонектин помагат на организма да намали нивата на глюкоза, да разгради мастните киселини по-бързо и да засили метаболизма. Колкото по-малко глюкоза циркулира в тялото, толкова по-малка е възможността тя да се превърне и натрупа като гликоген, което кара организма да гори мазнини за енергия.

Ролята на Малиновите кетони в разграждането на вече складираните мазнини
Когато организмът изпитва недостиг на захари и енергия, тогава Малиновите кетони идват на помощ и започват да разграждат другия сериозен източник на енергия - складираните мазнини. Точно затова, когато се приема допълнително количество Малинови кетони, организмът разгражда мастните натрупвания и ги превръща в енергия.

С други думи, Малиновите кетони не само предпазват от покачване на теглото, като се борят с новоприетите мазнини и въглехидрати от храната, но и влияят върху вече складираните подкожни мазнини по тяло. Точно затова Малиновите кетони са определени от множество специалисти и експерти, като Средство №1 за изгаряне на мазнини.

Не може ли просто да се ядат повече малини и да се отслабва по естествен начин?

За да се набави необходимото количество малинови кетони, от пресни малини, трябва да се изяжда по около 40 кг плодове дневно. Освен, че е почти практически невъзможно да се изядат такова количество малини, това са и твърде много калории и захари за организма и така вместо да се отслабва, ще се трупат килограми. От 1 кг малини се получат само около 4 мг малинови кетони.

Голямото предимство на Малиновите кетони пред други хранителни добавки за отслабване е, че те нямат никакви странични негативни ефекти. Не дразнят стомаха, не влияят на кръвното, не действат на централната нервна система, не причиняват главоболие, сърцебиене и безсъние.

Какви са научните експерименти?

В един експеримент, за да се тества ефекта върху затлъстяването, мишки са хранени с богата на мазнини диета плюс малинови кетони за около 10 седмици. Други опити са извършвани ин витро (в епруветки, петриеви панички и т.н.).

Изследователите отбелязват, че в сравнение с контролната група, малиновите кетони намаляват количеството на мазнините в черния дроб и висцерална мастна (коремни мазнини) тъкан при мишките. Кетоните също така значително увеличили норепинефрин-индуцирана липолизата (разграждането на мазнините), при някои плъхове в мастните клетки.

Подобно на горните тестове, в ин витро опитите с малинов кетон също е установено, че показват по-голямо количество на разграждане на мастните клетки сравнено с контролната група.

Адипонектин е протеин, който се използва от организма за регулиране обмяната на веществата. Високите нива на адипонектин се свързва с по-малко мастни депа. Учените изследвали ефектите на малиновите кетони ин витро мастните клетки и се наблюдавали по-висока секреция на адипонектин, в сравнение с контролите.
Учените стигат до заключението, че малиновите кетони предпазват от затлъстяване и подобряват мастната инфилтрация на черния дроб, в някои животински модели. Въпреки че точният механизъм не е напълно изяснен, тези ефекти се обясняват с действието на малиновият кетон в промяна на липидния метаболизъм, или по-специално за повишаване на норадреналин, предизвикано от липолизата в белите адипоцити (мастните клетки).

Учените предполагат, че малиновите кетони стимулират енергийния метаболизъм, чрез механизъм, подобен на този на капсаицин. Капсаицинът е съединение, което се намира в люти чушки и е също полезно за отслабването при хора. Виж Biovea - CAYENNE PEPPER 450mg (40,000 Heat Units) 180 Capsules.

В друго проучване, ефектът на малиновите кетони върху енергийния метаболизъм е бил разгледан, чрез измерване на метаболитни маркери в кафявата мастна тъкан, специален вид мазнина, която генерира топлина в процес, наречен термогенеза. Тези резултати показват, че малинови кетони активират термогенезата на кафявата мастна тъкан и подобряват енергийния метаболизъм. Във всички случаи, са необходими по-подробни изследвания, за да се определи механизмът на малиновите кетони.

Защо да използваме Малинови кетони?

• Контролират апетита: така лесно и без усилия може да се намали приема на калории и да се постигне най-важното - отрицателен калориен баланс.

• Засилват метаболизма: горят се повече калории от нормалното и мазнините се изгарят по-бързо и по-лесно, без да гладувате

• Намаляват абсорбацията на мазнини и въглехидрати: ще се усвояват по-малко мазнини и въглехидрати от храната, а те са главния източник на калории

• Засилват разграждането на вече натрупаните мазнини: помага в изчистването на локалните мастни натрупвания и то там, от където има нужда - паласки, дупе, талия и ханш.

• Повишава енергията и издръжливостта: предизвиква термогенеза или с прости думи гори мазнини и ги обръща в енергия

• Много силен антиоксидант: освен за сваляне на килограми може значително да подобри и здравето.

• Без негативни странични ефекти: не дразнят стомаха, не влияят на кръвното, не действат на централната нервна система, не причиняват главоболие, сърцебиене и безсъние

Състав

Малинови кетони 250 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приема 1 капсула 1-2 пъти дневно с вода, преди хранене или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 капсули в контейнер.

Raspberry Ketones 250 mg 60 капсули - увеличават изгарянето на мазнини, подтискат апетита - подобни продукти

LEAN-LIFE 90CAPS -за отслабване и изгаряне на повече мазнини

LEAN-LIFE 90CAPS -за отслабване и изгаряне на повече мазнини

Продукти за отслабване

Supplement Spot

56.00 лв.