Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

 •  

NICOBAN – комплекс за отказване на цигарите за 7 дни

Цена: 66.00 лв.
Kоличество:
Supplement Spot

NICOBAN – комплекс за отказване на цигарите за 7 дни информация

Напълно премахва непреодолимото желание и всички симптоми на въздържанието. Гаранция за отказване от тютюнопушенето само за 7 дни! Без скъпи лекарства, дъвки и лепенки. Безопасно, изцяло естествено, достъпно и лесно за употреба средство.

Досега много пъти безуспешно сте опитвали да откажете тютюнопушенето? Патентованата натурална билкова система Никобан ще разруши преградите към вашия успех!

За разлика от никотиновата дъвка, никотиновите хапчета и лепенки, които разчитат на лекарствени вещества, натуралната билкова програма за спиране на тютюнопушенето NICOBAN е единствената изцяло природна програма, която гарантирано помага да се откажете от пушенето само за 7 дни.

Забравете за Никодерм, Зибан и дъвките Никорет!

Без значение колко продукти за отказване от тютюнопушенето сте изпробвали преди, патентовата натурална билкова система Никобан ще разруши преградите към вашия успех!

Откажете се от тютюнопушенето по естествен за вас начин

Ще дадете ли на алкохолик още питиета, за да го накарате да се откаже от алкохола? Ще дадете ли на човек на диета кейк и сладкиши, за да му помогнете да отслабне? Ще дадете ли на наркозависим още наркотик, за да спре да се дрогира?

Разбира се, че не! Защо тогава искате да дадете ОЩЕ никотин на вашия организъм, след като сте пристрастени към него? За да се откажете от тютюнопушенето вие рано или късно трябва да се отървете от никотина и да се сблъскате с отказването от тютюнопушене  -ИЗКЛЮЧИТЕЛНО неприятно изживяване. Нуждата от никотин е единственото нещо, което кара дори и най-мотивираните личности  да се предадат.

Ето защо Никобан – 100-процентова натурална билкова система за отказване от тютюнопушенето  – е толкова ефективна.

Нашата напълно естествена формула премахва непреодолимото ви желание за пушене и симптомите, резултат от въздържанието, които ще ви изкушават да се предадете.

Безсъние, напрегнатост, раздразнителност, качване на килограми, нервност, умора – това са само някои от неприятните и дори болезнени симптоми, които изпитват повечето хора, отказали цигарите. Само един-два от тях са достатъчни да накарат повечето хора да се предадат и да посегнат към своя скрит „спасителен” пакет цигари. Случи ли се веднъж, всяка надежда за отказ от цигарите е изгубена.

Нашата система включва 4 уникални билкови формули за преодоляване на всяко едно препятствие, на което ще се натъкнете. Над 93 000 души във вашето положение са се отказали от тютюнопушенето завинаги, използвайки тази забележителна, изцяло природна, доказана система. Вие също можете!

Над 94% от нашите потребители успяха!

Ако сте решени да се откажете от пушенето на цигари или пури, 100-процентовата натурална билкова система за отказване от тютюнопушенето е помощ, която не се отнася еднакво към проваления опит и успеха. Да се откажете то тютюнопушенето е трудна, но напълно осъществима задача.

Изцяло натуралната билкова програма за спиране на тютюнопушенето Никобан ви помага да се откажете от тютюнопушенето завинаги чрез 4 ефективни формули!

 • Формула A – Изцяло натуралните съставки в тази формула на Никобан действат както самостоятелно, така и в синергия, за да премахнат всички неприятни симптоми на отказването, през които минава вашият организъм.
 • Формула B – остатъкът от никотин във вашия организъм ви кара да искате още от него. Тази формула на Никобан буквално заличава всички следи от никотин във вашия организъм само за няколко дни.
 • Формула C – поддържаща доза от формула А и формула В в комбинация заличава всички ненадейни импулси за пушене и ви помага да устоите на старите навици. Няма да се тревожите, че тези импулси ще се връщат отново и отново, тъй като ние ви осигуряваме достатъчно капсули за вашия траен успех. Вие можете да спрете да пушите по напълно естествен и лесен за вашия организъм начин.
 • Формула D -  благоуханна смес от растения и билки за случаите, когато почувствате нужда да пушите. Нанесете с масажни движения капка от тази течност директно върху  носа, слепоочията и челото над носа, след това леко вдишайте аромата в продължение на 3-5 минути. Прилагането на капките симулира повтарящото се движение на повдигане на вашата ръка към лицето, както когато пушите. Приятната миризма заблуждава мозъка ви, че това е цигара, но без какъвто и да било вреден дим. Повечето потребители откриват, че само за дни всички пориви за пушене изчезват напълно.

Какви са ползите от Никобан – комплекс за отказване на цигарите за 7 дни?

 • Отказване на пушенето по естествен начин за 7 дни.
 • Напълно елиминира непреодолимите пориви за пушене и всички симптоми на отказването, които го правят толкова трудно.
 • Отказвайки се от тютюнопушенето, вие подобрявате своето здраве и удължавате живота си.
 • Без скъпи лекарства, дъвки и лепенки.
 • Безопасен, напълно естествен и достъпен натурален продукт.  
 • Присъединете се към повече от 93 000 бивши пушачи, успели да надвият вредния си навик благодарение на тази натурална билкова система.

Ще ми подейства Никобан?

При повече от 93 000 бивши пушачи и успеваемост от над 94%, вие може да сте сигурни, че този път ще успеете.

Защо да изберете Никобан пред останалите продукти?

Системата Никобан не съдържа никотин или други вещества. Не използва лепенки или дъвки. Нищо друго, освен съставки, които успокояват нервите, спират силните пориви за пушене без раздразнение и осигуряват вашия успех.

Безопасен ли е Никобан?

Напълно. Никобан няма странични ефекти, тъй като е съставен от 100% натурални съединения. Съставките му са с висок профил на безопасност и с добра поносимост, без странични ефекти или взаимодействия с други лекарства. Ако страдате от някакво заболяване, приемате лекарства или имате здравословни оплаквания, трябва да се консултирате със своя лекар, преди да използвате този продукт или други добавки.

Мога ли да приемам този продукт с други лекарства?

Никобан – комплекс за отказване от тютюнопушенето за 7 дни е изцяло натурален и безопасен продукт. Съставките му са с висок профил на безопасност и с добра поносимост, без странични ефекти или взаимодействия с други лекарства. Въпреки че няма противопоказания и данни за взаимодействия с други лекарства, препоръчваме ви да се консултирате с вашия лекар относно неговата употреба заедно с предписаните ви лекарства или други тип медикаменти.

Одобрен ли е Никобан от FDA?

FDA (американската администрация за контрол върху храните и лекарствата) одобрява или отхвърля само фармацевтични лекарствени препарата, хранителни добавки не са обект на нейната работа. Всички наши продукти са произведени в Съединените щати, като следват добрите производствени практики (GMP) с производствено оборудване, съобразено с изискванията на FDA.

Защо да ползваме Никобан – комплекс за отказване на цигарите за 7 дни?

Готови ли сте да приключите с този скъп и вреден навик веднъж и завинаги? Уморихте ли се да плащате баснословни количества пари за цигари?  Писнало ли ви е да стоите навън на студа, за да пушите? Повдига ли ви се от неприятната тютюнева миризма по дрехите, в автомобила и вкъщи? Ако е така, тогава системата за отказване на цигарите за 7 дни Никобан е точно за вас!

Защо да приемаме Трипъл хормон заедно с Никобан?

Трипъл хормон успокоява нервите по време на изнервящия период на отказване на цигарите и увеличава шанса ви за успех.

Състав

Опаковки: Nicoban A 64 кап.; Nicoban B 50 кап.; Nicoban C 50 капсули в контейнер; Nicoban D 60 мл.

Употреба

Formula A: През първата вечер вземете 4 капсули, преди сън. След това до изчерпване на опаковката, вземайте 4 капсули три пъти дневно по време на хранене.

Formula B: През първата вечер вземете 2 капсули преди сън. След това до изчерпване на опаковката, вземайте 2 капсули три пъти дневно.

Formula C: След като сте приключили с формули А и B, от Formula C вземайте 1-2 капсули два пъти дневно, до изчерпване на опаковката.

 Formula D: Ако почувствате желание да пушите, накапете няколко капки във всяка ноздра и натъркайте под носа. Вдишвайте леко за 3-5 минути, за оптимален ефект.

Предупреждение: Този продукт изисква допълнителен прием на течности. Вземайте с най-малко 250 мл вода на прием.

NICOBAN – комплекс за отказване на цигарите за 7 дни - подобни продукти

5-HTP 100 mg 120 vegicaps

5-HTP 100 mg 120 vegicaps

Специални продукти

Supplement Spot

40.50 лв.

Co-Enzyme Q-10 200 mg 60 вегетариански капсули

Co-Enzyme Q-10 200 mg 60 вегетариански капсули

Специални продукти

Supplement Spot

49.00 лв.

DIM (Diindolymethane) 200mg 60 капсули

DIM (Diindolymethane) 200mg 60 капсули

Специални продукти

Supplement Spot

36.00 лв.