Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

LEAN-LIFE 90CAPS -за отслабване и изгаряне на повече мазнини

Цена: 56.00 лв.
Kоличество:
Supplement Spot

LEAN-LIFE 90CAPS -за отслабване и изгаряне на повече мазнини информация

Supplement Spot ви предлага нова формула за отслабване Lean-Life. Тя помага на вашето тяло да изгаря повече мазнини, спира натрупването на нови и дава повече енергия. Използването на Lean-Life с добре балансирана диета и упражнения ще ви направи по-здрави!

Изследванията посочват, че съставките на Lean Life:

  • Спират производството на мазнини и подпомагат изгарянето им
  • Намаляват телесното тегло и индекса на телесната маса
  • Действат три пъти по-ефективно от диетата и упражненият
  • Спомагат за нормалните стойности на холестерола
  • Допринасят за здравословните нива на серотонина
  • Добър източни на калций

Ключовите фактори за отслабването, които присъстват в повечето популярни диети, са приемането на по-малко калории и изгаряне на повече калории. Следвайки тази нишка, ние разработихме добавка за отслабване, която е насочена към подпомагане на тези фактори. Ефективните добавки за отслабване потискат вашия апетит и ви помагат да ограничите приемането на калории. И освен това - точната формула на отслабването трябва да помага на вашия организъм да изгаря мазнините за производство на енергия. 

Ето някои от ключовите съставки на Lean-Life            

Super CitriMax®: Super CitriMax® спира отделянето на ензимите, които преобразуват въглехидратите в мазнини. Ако не се използват за производството на енергия, въглехидратите се преобразуват в мазнини и се съхраняват в организма. Super CitriMax® спира преобразуването на въглехидратите в мазнини и повишава формирането на съхранената енергия като гликоген. Това казва на мозъка да изключи сигналите за глад. Публикуваните клинични изследвания в специализираната общност показват, че Super CitriMax® увеличава окислението на мазнините („изгарянето”), както и нивата на серотонин в мозъка – невротрансмитер, влияещ на настроението, съня и апетита, - който може да помогне за решаването на много от емоционалните проблеми, с които хората с наднормено тегло се сблъскват, включително компулсивно преяждане и афективни разстройства.

Advantra-Z:  Advantra-Z се използва като съставка в много хранителни добавки и хранителни продукти за спортисти като ефективен супресант на апетита, стимулант на метаболизма и средство за топене на мазнините. Nutratech – компанията, която притежава Advantra-Z – е оповестила всички клинични изследвания, за да докаже резултатите, някои от които датират от 1997 г.

Lean-Life съдържа също хром, който регулира нивата на кръвната захар. Йодът и аминокиселината тирозин са добавени за поддържане на щитовидната жлеза и за ускоряване на метаболизма, без да се влияе на честотата на пулса и на кръвното налягане.

Hoodia Gordonii е кактус от семейство сочни, който се развива в продължение на хиляди години в пустинята Калахари, региона на Южна Африка. Той е бил използван в продължение на години от народа на Сан, в Южна Африка, като естествен, подтискащ апетита елемент по време на дългите им пътувания на лов поколения наред. Когато мощният, потискащ апетита ефект, става известен преди няколко години, Hoodia практически става # 1 натурална помощна диета. Проучвания показват, че тя намалява приема на калории с около 1000 калории на ден.

Зеленият чай инхибира абсорбцията на мазнини и помага за регулация на глюкозата. Експертите казват, че съдържанието на катехини в зеления чай може да помогне да се възпрепятства движението на глюкозата в мастните клетки. Зеленият чай може да действа като регулатор на глюкозата. Той помага да се забави покачването на кръвната захар след хранене. Това не позволява високи нива на инсулина (многото инсулин насърчава съхранение на мазнини) и последващото го съхранение на мазнини.

Изследванията също така показват, че в продължение на 24-часов период, екстракта от зелен чай увеличава метаболизма с 4%. Тези ефекти вероятно се дължат на високата концентрация на полифеноли катехин, който се намират в зеления чай. Това може помогне да се засили нивото на окисляване на мазнините и термогенезата (скоростта, с която тялото ви гори калории).

Всички тези полезни хранителни вещества и билки  са събрани в една удобна капсула. Приемайте по една капсула Lean-Life 30-60 минути преди всяко хранене и ще се удивите от резултатите.

Състав

Йод (от морски водорасли) 100 мкг; Хром 65 мкг;  Супер ситримакс® гарсиния плодове (до 60%хидроксилимонена киселина) 333 мг; Худия гордони екстракт (плодове) 150 мг;  L-тирозин 150 мг; Радиола екстракт (корен) 75 мг; Cang-Zhu Atractylodes ( корен) 50 мг;  Advantra Z®, екстракт от горчиви плодове (синефрин 3 мг) 50 мг; Екстракт от зелен чай (90% катехини) 20 мг; Екстракт кора бяла бърба 20 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 1 капсула 3 пъти дневно преди хранене или според предписанието на лекар.

 Опаковка: 90 капсули в контейнер.

LEAN-LIFE 90CAPS -за отслабване и изгаряне на повече мазнини - подобни продукти