Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Healthy Colon Cleanse 120 капсули - за здравословно пречистване на дебелото черво

Цена: 43.00 лв.
Kоличество:
Supplement Spot

Healthy Colon Cleanse 120 капсули - за здравословно пречистване на дебелото черво информация

Балансира, успокоява и възстановява стомашно-чревния тракт. Подкрепа на перисталтиката, имунната система и здравословния баланс на микрофлората. Детоксикира, повишава енергията и намалява окислителния стрес.

Продуктът Colon Cleanse е хранителна добавка без глутен, която балансира, успокоява и възстановява стомашно-чревния тракт.

Healthy Colon Cleanse е целесъобразна и оптимална формула, която осигурява:

Съчетанието Balance & Capture Blend, съдържащо разтворими фибри (Fibersol-2 ™ Brand), люспи от семената на бял живовляк (Psyllium Seed Husk), фруктоолигозахариди, ленено семе и ябълков пектин в подкрепа на перисталтиката, имунната система и здравословния баланс на микрофлората.

Съчетанието Soothe & Replenish Blend, съдържащо N-ацетил-глюкозамин, мента (Peppermint), лайка (Chamomile), листа от алое на прах (Aloe Leaf Powder), хвощ (Horsetail Rush), розмарин (Rosemary) и корен на джинджифил на прах (Ginger Root Powder) за подхранване и успокояване на стомашно-чревния тракт, както и за поддържане на цялостната му функция.

Съчетанието Reds & Greens Blend, съдържащо прах от люцерна (Alfalfa Powder), спирулина (Spirulina), сок от червено цвекло (Beet Juice Powder), хлорела на прах (Chlorella-Cracked Cell Powder), сок от магданоз (Parsley Juice Powder), броколи на прах (Broccoli Powder), малини на прах (Red Raspberry Powder), сок от плод на ацерола (Acerola Berry Juice Powder), сок от червена боровинка (Cranberry Juice Powder), кресон (Watercress) и пресечка (Blessed Thistle) за детоксикация и повишаване на енергията и за намаляване на окислителния стрес.

Хранителни вещества

Алое:
Алоето спомага за лечението на лигавицата на стомаха и поддържа гънките и джобовете на дебелото черво чисти от отровните вещества, които обикновено се натрупват там. Алоето поддържа здравето на дебелото черво - действа като ферментиращи фибри, подпомагайки растежа на пробиотичната бактерия Лактобацилус и на Бифидобактерията в дебелото черво. Тези бактерии също така работят в стомашно-чревния тракт, активирайки имунните клетки.

Арабиногалактани:
Арабиногалактаните, като добре познатите фруктоолигозахариди, се считат за пребиотик. Чревната флора предизвика ферментация на неабсорбиращите се фибри, водеща до повишена продукция на късоверижните мастни киселини – предимно на бутират, но също и на пропионат. Късоверижните мастни киселини са изключително важни за здравето на дебелото черво и са основен енергиен източник (бутират) на епителните клетки на дебелото черво.

Артишок:
Артишокът подпомага притока на жлъчка. Добрият приток на жлъчка е необходим за детоксикацията, която се осъществява от черния дроб. Жлъчката действа като преносител на токсините, които се секретират от черния дроб и след това се изпращат до червата за техния изход от организма.
Бентонитовата глина е природен продукт, използван за изчистване от токсините и нежеланите вещества. Бентонитът изстъргва дебелото черво, освобождавайки го от различни отпадни вещества, натрупвани с години при консумацията на нездравословна храна. Бентонитовата глина съдейства за здравословната функция на черния дроб и имунната система, с което подпомага детоксикацията на организма.

Репей:
Репеят подпомага потока и освобождаването на жлъчката, която съдейства за пречистването на черния дроб. Той също подкрепя храносмилателния процес. Клеят, горчивите съставки и инулина в репея допринасят за постигане на добро храносмилане, както и за успокояване на храносмилателния тракт.

Хлорела:
Хлорелата съдейства за клетъчното възпроизводство, както и за възстановителните процеси в органите и тъканите. Хлорелата също подпомага организма в разграждането на нежеланите вещества, като тежките метали, и допринася за правилното храносмилане, стимулирайки растежа на полезни бактерии и елиминирайки нежеланите вещества в организма.

Фибри:
Fibersol-2™ представлява разтворими фибри, които способстват за правилната функция на червата, добрата перисталтика, обема на изпражненията, полезната микрофлора, както и за чист и здрав храносмилателен тракт.

Фруктоолигозахариди:
Фруктоолигозахаридите допринасят за елиминирането на нежеланите субстанции и поддържат стомашно-чревния тракт здрав. Фруктоолигозахаридите се смятат за разтворими фибри и пребиотик, който подкрепя растежа на полезните бактерии. Тъй като фруктоолизахаридите не се усвояват, те увеличават материала в храносмилателния тракт и съдействат за добрата перисталтика.

N-ацетил глюкозамин:
N-ацетил глюкозамин подобрява целостта на лигавицата на червата.

Листа на маслина:
Екстрактът от листа на маслина работи директно срещу нежеланите вещества чрез стимулиране на защитните клетки (фагоцити), които ги поглъщат без потискане на имунната система и без увреждане на полезната флора на организма.

Състав

Разтворими фибри Fibersol-2 ™ Brand, фибри от Индийски живовляк, фруктоолигозахариди, Ленено семе, Ябълков пектин 1395 мг; N-ацетил глюкозамин (от скариди и раци), Мента, Лайка, листа от Алое на прах, Зимен хвощ, Розмарин, корени от Джинджифил на прах 780 мг; Люцерна на прах, Спирулина, сок от Цвекло на прах, Хлорела на прах, сок от Магданоз на прах, Броколи на прах, Малин ана прах, Ацерола на прах, сок от Червена боровинка на прах, Кресон, Бенедиктенски трън 190 мг; Арабиногалактан, Бентонитна глина, екстракт от Малинови листа, Черен орех на прах, Келп, Артишок, Репей, Чесън, корен от Глухарче 160 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 4 капсули дневно, между храненията или според предписанието на лекар.

Опаковка: 120 капсули в контейнер.

Healthy Colon Cleanse 120 капсули - за здравословно пречистване на дебелото черво - подобни продукти

5-HTP 100 mg 120 vegicaps

5-HTP 100 mg 120 vegicaps

Специални продукти

Supplement Spot

40.50 лв.

Co-Enzyme Q-10 200 mg 60 вегетариански капсули

Co-Enzyme Q-10 200 mg 60 вегетариански капсули

Специални продукти

Supplement Spot

49.00 лв.

DIM (Diindolymethane) 200mg 60 капсули

DIM (Diindolymethane) 200mg 60 капсули

Специални продукти

Supplement Spot

36.00 лв.