Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Healthy Cholesterol - Improved Formula 60 капсули - при висок холестерол, за сърдечно-съдовата система

Цена: 32.50 лв.
Kоличество:
Supplement Spot

Healthy Cholesterol - Improved Formula 60 капсули - при висок холестерол, за сърдечно-съдовата система информация

Ефективно намалява нивата на холестерол. Спомага предпазването от сърдечни заболявания. Укрепва сърцето, намалява аритмията и образуването на тромби. Намалява признаците и ефектите от стареенето. Мощен антиоксидант и имуностимулатор. Подобрява кръвообращението, храносмилането и метаболизма. Успокоява стомаха и подкрепя функцията на далака. Пречиства кръвта.

Безопасен, природен и високоефективен за здравословните нива на холестерола.
Съдържа червен ферментирал ориз и CoQ10!

Какво представлява Healthy Cholesterol?

Продуктът Healthy Cholesterol на Supplement Spot е усъвършенствана формула от билкови екстракти за поддържане на здравословните нива на холестерола. Приемът на тези хранителни добавки поотделно би било изморително и скъпо. Healthy Cholesterol предлага лесен начин за постигане на нормални нива на вашия холестерол.

Съставки на продукта Healthy Cholesterol:

Ферментирал червен ориз:
Ферментиралият червен ориз е изключително популярен за поддържане на здравословните нива на холестерола и за подпомагане на доброто кръвообращение. Ферментиралият червен ориз е уникален природен продукт, произхождащ от Китай, който се използва в азиатската народна медицина от приблизително 800 пр. Хр. Произвежда се посредством ферментацията на червена мая (Monascus purpureus) с бял ориз.

Eфективно намалява нивата на холестерол по естествен път, като редуцира синтеза му в черния дроб, без да го засяга или да предизвиква проблеми с него. В изследване, проведено от UCLA, училището по медицина изследва използването на червени ориз при 83 участници с висок холестерол. Едни от участниците са получавали 2,4 грама на ден червени зърна ориз, а други плацебо. След изтичане на 12 седмици лечение, се наблюдава значително намаляване на общия холестерол, LDL холестерол и триглицеридите нива на участниците, получавали таблетки червен ориз в сравнение с тези, приемали плацебо. HDL холестерол не е бил засегнат в това проучване.

Червените оризови дрожди стимулират кръвообращението и храносмилането, като помагат при храносмилателни проблеми и успокоява стомаха. Подкрепя функцията на далака и пречистват кръвта.

Бета-ситостерол:
Бета-ситостеролът е субстанция, която се съдържа в растенията. Химиците го наричат „растителен стеролов естер”. Той се съдържа в плодовете, зеленчуците, ядките и семената. Фитостеролите са естествени съединения в много зеленчуци и зърна. Предварителни научни изследвания сочат, че растителните фитостероли имат способността да контролират холестерола, когато се консумира като част от диетичната програма за поддържане на ниските нива на холестерола.

Бета-ситостеролът е доказана природна, много ефективна хранителна добавка, помагаща за нормализиране на нивата на холестерола, чрез ограничаване на количеството холестерол, който навлиза в тялото. Приема се от над 12 млн. американци. Мъжете използват този продукт за поддържане на здравето на простата, както и за нормализиране на стойностите на холестерола. Той се прикачва към простата, за да намали подуването (възпалението).

Бета-ситостерол също се използва при сърдечни заболявания, за усилване на имунната система, както и при камъни в жлъчката, простуда и грип (инфлуенца), ХИВ / СПИН, ревматоиден артрит, туберкулоза, псориазис, алергии, фибромиалгия, менопауза, системен лупус еритематозус, астма, косопад, бронхит, мигрена и синдром на хроничната умора.

Бета-глюкан:
Бета-глюкан е признат от Американската агенция за храните и лекарствата като ефективно средство за поддържане на здравословен холестерол.

Екстракт от чесън:
Екстракт от чесън – множество медицински изследвания потвърждават, че чесънът в няколко форми може да помогне за нормализиране на нивата на холестерола.
Повече от 250 публикации сочат, че чесънът укрепва сърдечносъдовата система. Той може да намали нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта, да възпрепятства слепването (агрегацията) на тромбоцитите и да увеличи фибринолизата, която води до забавяне на съсирването на кръвта. Чесънът притежава умерен антихипертоничен ефект и антиоксидантни свойства.

Чесънът се разглежда като едно от най-ефективните средства за понижаване на кръвното налягане. Налягането и напрежението спадат, тъй като той има способността да отслабва спазмите на малките артерии. Също така забавя пулса и променя сърдечния ритъм, облекчава симптоми като замайване, задъхване и образуване на газове в храносмилателната система.

Ниацинамид:
Ниацинамид / Niacinamide – известен още като витамин B3 – дава възможност на организма да преобразува въглехидратите, мазнините и протеините в енергия и аминокиселини. Ниацинамидът също съдейства за нормализиране на кръвообращението.

Лют червен пипер:
Лют червен пипер на прах (Cayenne PowderІ – лютият червен пипер е плод, а не билка, но притежава свойствата на билките. Лютият червен пипер принадлежи на семейство Картофови като халапеньо и белия пипер. Традиционно е познат с това, че подпомага кръвообращението.

В културите, които редовно консумират лют червен пипер, се наблюдават по-малко случаи на сърдечносъдови заболявания. Консумацията на лютия пипер понижава холестерола и триглицеридите и повишава фибринът в кръвта. Фибринът служи за ограничаване формирането на съсиреци в потока на кръвта, които иначе могат да доведат до удар, сърдечна недостатъчност и белодробна емболия.

При проблеми със синусите или настинка често се оказваме със запушени дробове или течащ нос. Запушването може да се облекчи като се ядат храни с лют червен пипер или дори пиене на горещ чай с щипка от подправката. Когато се погълне, лютият червен пипер прониква в мускусните мембрани и подобрява оттичането на носа и дробовете.

Коензим Q10:
Коензим Q10 (убихинон) е необходим за формирането на аденозин трифосфат (АТФ). Той функционира в пренасянето на енергия и кислород между кръвта и клетките на организма и също между клетъчните компоненти. С други думи, той е жизненоважен за клетките на организма, тъканите и органите. CoQ10 се намира в най-голяма концентрация в клетките на сърцето, черния дроб, бъбреците и панкреаса.

• Коензим Q10 е мощен мастноразтворим антиоксидант със структура наподобяваща на витамините С и Е, спомагайки за неутрализиране на вредните за клетката молекули, познати като свободни радикали.

• CoQ10 има своята роля в превенция от онкологични заболявания, инфаркт и други тежки заболявания. Проучвания допускат, че CoQ10 може да удължи живота на хората, страдащи от рак на гърдата или простатата. Също така се използва като средство за повишаване на енергията и срещу синдрома на хроничната умора. Съществуват много потвърждения, че забавя стареенето за намаляване признаците и ефектите от него.

• CoQ10 укрепва сърцето и кръвообращението при остра сърдечна недостатъчност и слаб сърдечен мускул (кардиомиопатия), понижава високото кръвно налягане. Според изследвания пациенти с влошена сърдечна дейност се подобряват значително, когато към традиционните им лекарства и терапии се добавя CoQ10. Хората със сърдечно-съдови заболявания имат ниски нива от това вещество в сърцето. CoQ10 предотвратява образуването на тромби, понижава високото кръвно налягане, намалява аритмията, повлиява пролапса на митралната клапа, намалява симптомите на болестта на Рейно (нарушена циркулация на кръвта в крайниците) и облекчава болките в гръдния кош (стенокардия).

• CoQ10 помага за заздравяването и намаляването на болката и кървенето при хора с ародонтит и ускорява възстановяването след стоматологични операции. Дава надежди в борбата срещу болестта на Паркинсон, болестта на Алцхаймер и фибромиалгия и може да подобри състоянието при хора със СПИН. Някои практикуващи лекари смятат, че това хранително вещество стабилизира нивата на кръвната захар при хора с диабет. Също така облекчава редица алергии и подсилва имунитета. Подпомага горенето на мазнини, като оптимизира обмяната на веществата.

strong Екстракт от чесън

Състав

Дрожди от червен ориз 750 мг, Бета ситостерол 150 мг, Pureglucan® - (бета-глюкан) 100 мг, екстрак от Чесън 50 мг, Ниацинаммин 50 мг, Лют червен пипер 50 мг, Коензим Q10 (убихинон) 30 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приема 1 капсула сутрин и една вечер или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 вегетариански капсули в контейнер.

Healthy Cholesterol - Improved Formula 60 капсули - при висок холестерол, за сърдечно-съдовата система - подобни продукти

5-HTP 100 mg 120 vegicaps

5-HTP 100 mg 120 vegicaps

Специални продукти

Supplement Spot

40.50 лв.

Co-Enzyme Q-10 200 mg 60 вегетариански капсули

Co-Enzyme Q-10 200 mg 60 вегетариански капсули

Специални продукти

Supplement Spot

49.00 лв.

DIM (Diindolymethane) 200mg 60 капсули

DIM (Diindolymethane) 200mg 60 капсули

Специални продукти

Supplement Spot

36.00 лв.