Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Против косопад и оплешивяване SPECTRAL F7 (Astressin-B) 60 ml

Цена: 68.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
DS LABORATORIES

Против косопад и оплешивяване SPECTRAL F7 (Astressin-B) 60 ml информация

Spectral.F7 Astressin-B Topical Solution е технология, която е години напред от времето си. DS Laboratories е първият разработчик на биотехнологиите, който предлага тази комбинация като козметичен продукт. Spectral.F7 предлага напълно нов механизъм на действие и следователно е важен инструмент в програма за поддържане на здрава коса.

Spectral.F7 съдържа ултра-чист Astressin-B, пептид комплекс с 33 аминокиселини. Spectral.F7 предлага блокиране на хормони, произведени от отговора на организма към стреса. А стресът е една от основните причини за косопад.

Най-важната причина за невероятното действие на Spectral.F7 е използването на нанозомни микросфери, които пренасят активните съставки. Голямо предимство на технологията е, че активните съставки продължават да действат в продължение на много часове на желаното място, където се наблюдава загуба на коса.

Състав

Water, Astressin-B, prohairin-β4, lecithin, GHK-CU, natrium oleate, glycerin, phenoxyethanol, caprylyl glycol.

Употреба

За да се подобри съществуващата локална терапия, използвайте 10 впръсквания Spectral.F7 и го втривайте в кожата на главата след редовното си сутрин лечение или преди редовните си вечер лечение. Изчакайте поне 10 минути между продуктите. Spectral.F7 може да се използва като самостоятелно лечение, обикновено в началото на появата на изтъняване на косата - използвате го сутрин и вечер.

Разклатете преди употреба.

Опаковка: 60 мл