Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Против косопад и оплешивяване SPECTRAL DNC-N (Nanoxidil 5%) 60 ml

Цена: 59.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
DS LABORATORIES

Против косопад и оплешивяване SPECTRAL DNC-N (Nanoxidil 5%) 60 ml информация

Първият в света продукт с Nanoxidil®

Уникална иновация в чиито състав влиза 5% Nanoxidil ™. Използват се най-качествените материали, преминали през множество изследвания. Използват се най-нови технологии за производство на съставките. Проектиран да надмине ефикасността на терапията с миноксидил

Spectral.DNC-N е най-новата иновация от DS Laboratories, предназначен да надмине ограниченията на терапията с миноксидил. Nanoxidil ™ е сложно съединение, което отваря йонни канали в клетките и проявява множество механизми на действие за справяне с над дузина отрицателни ефекти, които водят до падане на косата.

Nanoxidil ™ значително увеличава плътността на косата и спомага за цялостното здраве на скалпа. Молекулата на Nanoxidil ™ има по-ниско молекулно тегло от тази на миноксидил,
а също така разполага с последната nanosome технология за капсулиране, за да се даде възможност на по-целенасочено усвояване на продукта до основата на космения фоликул.

Други съставки:

Аминексил е веществото, за което най-категорично е доказано, че води до растеж на коса. Клиничните проучвания показват, че то запазва косата, защитава корените и подсилва тъканите. Това са резултати от продължили 10 години клинични проучвания.

Процианидин олигомерите (прости полимери) подобряват състоянието и на епителните и на мезенхимните клетки. Това може да се окаже всичко необходимо, за да бъде преодоляна андрогенната алопеция.

Ефектът на процианидин B2 с концетрация 1% е изследван чрез двойно сляпо клинично проучване в рамките на 4 месеца. 90 мъже са използвали процианидин и 10 мъже - плацебо. В групата, използваща процианидин, 79% са отбелязали увеличение на диаметъра на косата в сравнение с 30% в контролираната група. Тестовата група също така е показала по-голямо съотношение на космите с диаметър над 40 микрометра и по-голям общ брой косми.

Заключението на учените е, че лечението с процианидин В-2 е обещаващ лек за наследствения косопад при мъжете и освен това няма нежелани странични ефекти.

Аденозин има важна роля за растежа на коса тъй като той участва в биохимични процеси като преноса на енергия и предаването на сигнали.

Медните пептиди увеличават и заздравяват луковицата на косъма, стимулират растежа на косата и намаляват косопада. Използването им при присаждане на коса подобрява значително резултатите.

Състав

Дейонизирана вода, пропилен гликол, nanoxidil (5%), PEG 40 хидрогенирано рициново масло, глицерин, аденозин, млечна киселина, 2,4 диамино pyramidine 3 оксид (Aminexil), фосфолипиди (нанозоми), лецитин, ретинол, декстран, хидроксипропил гуар хидроксипропил Тримонциум хлорид, процианидин B2, Sophora flavescens, бутилен гликол, малус доместика плодове стволови клетки, ацетил тетрапептидния 3, полисорбат 60, prezatide меден ацетат (мед пептид), биотиноил tropeptide 1, trofolium pratense екстракт от цвете, ксантан, myristol пентапептиден 17 , тимозин В4, феноксиетанол, caprylyl гликол.

Употреба

Нанесете по 6 впръсквания два пъти на ден директно в областта на загуба или изтъняване на косата. Втрийте течността равномерно по цялата площ и измийте ръцете си със сапун и вода непосредствено след употреба. Не изплаквайте. Spectral.DNC-N® следва да се прилага независимо дали косата ви е била измита или не.

Опаковка: 60 мл