Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Мощна формула против косопад и оплешивяване Spectral DNC-L 60 ml

Цена: 63.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
DS LABORATORIES

Мощна формула против косопад и оплешивяване Spectral DNC-L 60 ml информация

SPECTRAL DNC-L Advanced Treatment for Thinning Hair (MINOXIDIL 5% / AMINEXIL SP94 / RETINOL)

Не всички продукти с Minoxidil са еднакво качествени и ефективни. DS Laboratories е лидер в технологиите за възстановяване на косата и в продуктите на компанията винаги се използват най-новите, първокачествени и изчистени съставки. Това допринася за високата им ефективност и безопасност.

  • Кремообразен продукт за лесно приложение, без да се стича 
  • Най-агресивното, мощно и ефективно локално лечение за запазване на косата и възобновяване на нейния растеж 
  • Доставя жизненоважните съставки дълбоко под повърхността на скалпа
  • Предпазва косата от увреждания, забавя косопада, подобрява здравето на фоликулите и стимулира растежа на по-дълга, по-гъста и жизнена коса както никой друг продукт до момент
  • Помага при мъже в напреднала степен на оплешивяване

Какво представлява Spectral.DNC-L®?

Spectral.DNC-L® обединява всички най-нови научни открития в едно агресивно лечение за борба с косопада. По-добър от единичните формули само с Minoxidil /Mиноксидил/. По-добър от всяко друго лекарство. Spectral.DNC-L, най-модерното съвременно средство за борба с косопада, обединява най-новите научни открития в една формула с многостранно действие.

Spectral.DNC-L е истински пробив. Той предлага най-агресивното и най-ефективно локално лечение за запазване на косата и възобновяване на повторния й растеж, съчетаващо широк спектър от клинично доказани съставки. Уникална формула, която не може да бъде открита в никой друг продукт, предлаган свободно на пазара или предписван от лекари.

Как действа Spectral.DNC-L®?

Разработена в кремообразна форма за по-лесно прилагане, без да се разтича, тази мощна формула включва Minoxidil /Mиноксидил/, патентован 5-алфа-редуктазен инхибитор за потискане на дихидротестостерона, отключващ мъжкия тип оплешивяване; Антиоксиданти за пречистване от натрупаните подкожни токсини; Билкови екстракти за борба с гъбичките и намаляване на себума; Retinol /Ретинол/ за ускоряване регенерирането на клетките и подобряване абсорбирането и ефекта от Minoxidil; Aргинин като биохимичен прекурсор на азотния окис; Mедни пептиди за възстановяване на фоликулите; Процианидини за укрепване на епителните и мезенхимните клетки и други клинично доказани съставки, стимулиращи растежа на косата по един завършен и координиран способ. Във формулата за първи път е включена аминокиселината Аргинин за стимулиране на производството на азотен окис, способстващ за клетъчната активност и за подхранване на гладните фоликули.

С помощта на миниатюрни нанозоми Spectral.DNC-L влага жизненоважните вещества дълбоко под повърхността на скалпа, където действието им е най-ефективно. Това са микросфери от органичен липозоми, които са 200 пъти по-малки от клетките на човешката кожа и имат състав, подобен на кожата. За разлика от повечето лосиони те проникват в дермата, бавно и продължително се освобождават от ценния си товар и така постигат максимален ефект.

Армия от помощни агенти идват като подкрепление на тези съставки. Натурални растителни вещества се борят с гъбичките и намаляват себума. Ретинолът успокоява възпалените тъкани. Aminexil SP94® укрепва корените и подпомага растежа на нова коса. Витамините и минералите оказват подхранващ ефект. Capsicum /Капсикум/ (люта чушка) действа стимулиращо на кръвообращението на скалпа.

Тази организирана атака на Spectral.DNC-L срещу плешивостта предпазва косата от увреждане, забавя загубата на коса, подобрява здравето на фоликулите и спомага за растежа на нова по-дълга и по-гъста коса, действайки по-бързо от всеки друг продукт. 

Предназначен за мъже в напреднала степен на оплешивяване (№4 или повече по скалата Norwood), Spectral.DNC-L® предлага най-ефективното и агресивно локално лечение на косопад.

Крайният резултат е: вие запазвате косата, която имате; възстановявате косата, която сте изгубили; живеете истинския живота, който желаете.

Кои са активните съставки в Spectral DNC®?

 

Миноксидил 5%: клинично доказано е, че подпомага растежа на нова коса, одобрен от FDA (Food and Drug Administration – регулаторен орган на САЩ за контрол на храните и лекарствата) при лечение на мъжки тип косопад и тестван повече от 15 години.

Аминексил SP94: клинично доказано е, че подпомага растежа на нова коса; аминексил е патентована молекула, резултат от проучване в продължение на над 10 години на лабораториите L’Oreal. Проучването разкрива, че косопадът е свързан с втвърдяването на корените на косата, затова аминексил е разработен специално да предотвратява на това втвърдяван и на преждевременното стареене на корените на косата.

Ретионол: доказано е, че подобрява абсорбирането и ефекта от Minoxidil; Minoxidil и Retinol често се предписват заедно от дерматолозите.

Комплекс от витамини: ускорява металболизма във фоликулите на косъма.

Билкови екстракти: подпомагат кръвообращението и подхранват засегнатите тъкани.

Нанозоми: микроскопчини капсули, които доставят активните съставки по-надълбоко в тъканта.

Аденозин: силен агент за растежа на нова коса, с действие, подобно на Minoxidil, без да предизвиква странични ефекти.

Процианидин B-2 и C-1: агент за растеж на нова косата, без странични ефекти, дава изключителни резултати в комбинация с Minoxidil.

Capsicum /Капсикум/: действа стимулиращо на кръвообращението на скалпа.

Антиоксиданти: пречиства от натрупаните подкожни токсини.

Aргинин: стимулира клетъчната активност и подхранването на фоликулите

Mедни пептиди: възстановяват на фоликулите

 

Добавянето на аденозин и процианидин B-2 и C-1 е последното нововъведение, което подсилва действието на Spectral DNC. И двете съставки се капсулират в наносомите. Spectral DNC е единствената формула в света, която доставя аденозин и процианидин B-2 и C-1 с помощта на наносомен агент преносител. Spectral DNC® действа чрез съчетаването на ефектите от всички тези активни съставки, като в същото време се бори с разнообразните причини за косопада. Тази формула също увеличава действието на всяка една съставка, което е невъзможно, ако съставките се прилагат самостоятелно. Spectral® DNC постига по-бързи резултати от Rogaine и показва добри резултати и при потребители, които не се повлияват от лечение с Rogaine. Освен това Spectral® DNC лекува косопад по целия скалп, включително и в областта на челото, докато Rogaine® (чист Minoxidil) е ефективен при косопад в горната част на скалпа.

Minoxidil е тестван при стотици клинични изследвания върху хиляди доброволци и се оказва ефективен в лечението на косопад предимно в областта на горната част на тила (вертекса). Minoxidil е одобрен за лечение на мъжки тип оплешивяване преди повече от 15 години. Клиничните проучвания на ефектите от Minoxidil 5% при лечението на мъжки тип косопад разкриват, че голяма част от пациентите смятат, че:

  • той много ефективно подпомага растежа на нова коса в периода на лечение;
  • намалява косопада;
  • има минимални странични ефекти.

Резултатите от проучванията ca оценени и от пациенти, и от лекари. При едно от проучванията лекари с мъжки тип оплешивяване също са включени в тестваната група.

Aminexil SP94 е препарат с клинично доказан ефект при лечение на косопад. Изследване в лабораториите на L’Oreal разкрива, че косопадът при мъжете и жените е свързан с бързото стареене на корените, характеризиращо се с тяхното втвърдяване. Това прави корените по-твърди и свива кръвоносните съдове, които ги подхранват и стимулират. Корените отслабват и косата започва да пада преждевременно (алопеция). При мъжете втвърдяването на корените постепенно се разпространява; от корените никне коса, която е изключително тънка и има кратък живот. Aminexil е уникална иновация срещу косопад, която се бори срещу втвърдяването на корените на косата, тясно обусловени от преждевременното им стареене. Така Aminexil съхранява жизнените функции на корените и съдейства за намаляването на косопада. Aminexil притежава международен патент и гарантира ефективност, която е призната от дерматолозите.

Употреба

Поставете количество от 4 впръсквания на пръстите си и с тяхна помощ нанесете върху засегнатите области на главата. Нанесете равномерно по скалпа. След това измийте ръцете си с вода и сапун. Оставете Spectral.DNC-L да изсъхне напълно, преди да срешете косата си. 

Прилагайте по 2 пъти на ден. За осезаеми резултати третирайте без прекъсване в продължение на 3 месеца, без да пропускате нито едно нанасяне.