Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Мощна формула против косопад и оплешивяване Spectral DNC-L 60 ml

Цена: 63.50 лв.
Kоличество:
DS LABORATORIES

Мощна формула против косопад и оплешивяване Spectral DNC-L 60 ml информация

SPECTRAL DNC-L Advanced Treatment for Thinning Hair (MINOXIDIL 5% / AMINEXIL SP94 / RETINOL)

Не всички продукти с Minoxidil са еднакво качествени и ефективни. DS Laboratories е лидер в технологиите за възстановяване на косата и в продуктите на компанията винаги се използват най-новите, първокачествени и изчистени съставки. Това допринася за високата им ефективност и безопасност.

  • Кремообразен продукт за лесно приложение, без да се стича 
  • Най-агресивното, мощно и ефективно локално лечение за запазване на косата и възобновяване на нейния растеж 
  • Доставя жизненоважните съставки дълбоко под повърхността на скалпа
  • Предпазва косата от увреждания, забавя косопада, подобрява здравето на фоликулите и стимулира растежа на по-дълга, по-гъста и жизнена коса както никой друг продукт до момент
  • Помага при мъже в напреднала степен на оплешивяване

Какво представлява Spectral.DNC-L®?

Spectral.DNC-L® обединява всички най-нови научни открития в едно агресивно лечение за борба с косопада. По-добър от единичните формули само с Minoxidil /Mиноксидил/. По-добър от всяко друго лекарство. Spectral.DNC-L, най-модерното съвременно средство за борба с косопада, обединява най-новите научни открития в една формула с многостранно действие.

Spectral.DNC-L е истински пробив. Той предлага най-агресивното и най-ефективно локално лечение за запазване на косата и възобновяване на повторния й растеж, съчетаващо широк спектър от клинично доказани съставки. Уникална формула, която не може да бъде открита в никой друг продукт, предлаган свободно на пазара или предписван от лекари.

Как действа Spectral.DNC-L®?

Разработена в кремообразна форма за по-лесно прилагане, без да се разтича, тази мощна формула включва Minoxidil /Mиноксидил/, патентован 5-алфа-редуктазен инхибитор за потискане на дихидротестостерона, отключващ мъжкия тип оплешивяване; Антиоксиданти за пречистване от натрупаните подкожни токсини; Билкови екстракти за борба с гъбичките и намаляване на себума; Retinol /Ретинол/ за ускоряване регенерирането на клетките и подобряване абсорбирането и ефекта от Minoxidil; Aргинин като биохимичен прекурсор на азотния окис; Mедни пептиди за възстановяване на фоликулите; Процианидини за укрепване на епителните и мезенхимните клетки и други клинично доказани съставки, стимулиращи растежа на косата по един завършен и координиран способ. Във формулата за първи път е включена аминокиселината Аргинин за стимулиране на производството на азотен окис, способстващ за клетъчната активност и за подхранване на гладните фоликули.

С помощта на миниатюрни нанозоми Spectral.DNC-L влага жизненоважните вещества дълбоко под повърхността на скалпа, където действието им е най-ефективно. Това са микросфери от органичен липозоми, които са 200 пъти по-малки от клетките на човешката кожа и имат състав, подобен на кожата. За разлика от повечето лосиони те проникват в дермата, бавно и продължително се освобождават от ценния си товар и така постигат максимален ефект.

Армия от помощни агенти идват като подкрепление на тези съставки. Натурални растителни вещества се борят с гъбичките и намаляват себума. Ретинолът успокоява възпалените тъкани. Aminexil SP94® укрепва корените и подпомага растежа на нова коса. Витамините и минералите оказват подхранващ ефект. Capsicum /Капсикум/ (люта чушка) действа стимулиращо на кръвообращението на скалпа.

Тази организирана атака на Spectral.DNC-L срещу плешивостта предпазва косата от увреждане, забавя загубата на коса, подобрява здравето на фоликулите и спомага за растежа на нова по-дълга и по-гъста коса, действайки по-бързо от всеки друг продукт. 

Предназначен за мъже в напреднала степен на оплешивяване (№4 или повече по скалата Norwood), Spectral.DNC-L® предлага най-ефективното и агресивно локално лечение на косопад.

Крайният резултат е: вие запазвате косата, която имате; възстановявате косата, която сте изгубили; живеете истинския живота, който желаете.

Кои са активните съставки в Spectral DNC®?

 

Миноксидил 5%: клинично доказано е, че подпомага растежа на нова коса, одобрен от FDA (Food and Drug Administration – регулаторен орган на САЩ за контрол на храните и лекарствата) при лечение на мъжки тип косопад и тестван повече от 15 години.

Аминексил SP94: клинично доказано е, че подпомага растежа на нова коса; аминексил е патентована молекула, резултат от проучване в продължение на над 10 години на лабораториите L’Oreal. Проучването разкрива, че косопадът е свързан с втвърдяването на корените на косата, затова аминексил е разработен специално да предотвратява на това втвърдяван и на преждевременното стареене на корените на косата.

Ретионол: доказано е, че подобрява абсорбирането и ефекта от Minoxidil; Minoxidil и Retinol често се предписват заедно от дерматолозите.

Комплекс от витамини: ускорява металболизма във фоликулите на косъма.

Билкови екстракти: подпомагат кръвообращението и подхранват засегнатите тъкани.

Нанозоми: микроскопчини капсули, които доставят активните съставки по-надълбоко в тъканта.

Аденозин: силен агент за растежа на нова коса, с действие, подобно на Minoxidil, без да предизвиква странични ефекти.

Процианидин B-2 и C-1: агент за растеж на нова косата, без странични ефекти, дава изключителни резултати в комбинация с Minoxidil.

Capsicum /Капсикум/: действа стимулиращо на кръвообращението на скалпа.

Антиоксиданти: пречиства от натрупаните подкожни токсини.

Aргинин: стимулира клетъчната активност и подхранването на фоликулите

Mедни пептиди: възстановяват на фоликулите

 

Добавянето на аденозин и процианидин B-2 и C-1 е последното нововъведение, което подсилва действието на Spectral DNC. И двете съставки се капсулират в наносомите. Spectral DNC е единствената формула в света, която доставя аденозин и процианидин B-2 и C-1 с помощта на наносомен агент преносител. Spectral DNC® действа чрез съчетаването на ефектите от всички тези активни съставки, като в същото време се бори с разнообразните причини за косопада. Тази формула също увеличава действието на всяка една съставка, което е невъзможно, ако съставките се прилагат самостоятелно. Spectral® DNC постига по-бързи резултати от Rogaine и показва добри резултати и при потребители, които не се повлияват от лечение с Rogaine. Освен това Spectral® DNC лекува косопад по целия скалп, включително и в областта на челото, докато Rogaine® (чист Minoxidil) е ефективен при косопад в горната част на скалпа.

Minoxidil е тестван при стотици клинични изследвания върху хиляди доброволци и се оказва ефективен в лечението на косопад предимно в областта на горната част на тила (вертекса). Minoxidil е одобрен за лечение на мъжки тип оплешивяване преди повече от 15 години. Клиничните проучвания на ефектите от Minoxidil 5% при лечението на мъжки тип косопад разкриват, че голяма част от пациентите смятат, че:

  • той много ефективно подпомага растежа на нова коса в периода на лечение;
  • намалява косопада;
  • има минимални странични ефекти.

Резултатите от проучванията ca оценени и от пациенти, и от лекари. При едно от проучванията лекари с мъжки тип оплешивяване също са включени в тестваната група.

Aminexil SP94 е препарат с клинично доказан ефект при лечение на косопад. Изследване в лабораториите на L’Oreal разкрива, че косопадът при мъжете и жените е свързан с бързото стареене на корените, характеризиращо се с тяхното втвърдяване. Това прави корените по-твърди и свива кръвоносните съдове, които ги подхранват и стимулират. Корените отслабват и косата започва да пада преждевременно (алопеция). При мъжете втвърдяването на корените постепенно се разпространява; от корените никне коса, която е изключително тънка и има кратък живот. Aminexil е уникална иновация срещу косопад, която се бори срещу втвърдяването на корените на косата, тясно обусловени от преждевременното им стареене. Така Aminexil съхранява жизнените функции на корените и съдейства за намаляването на косопада. Aminexil притежава международен патент и гарантира ефективност, която е призната от дерматолозите.

Употреба

Поставете количество от 4 впръсквания на пръстите си и с тяхна помощ нанесете върху засегнатите области на главата. Нанесете равномерно по скалпа. След това измийте ръцете си с вода и сапун. Оставете Spectral.DNC-L да изсъхне напълно, преди да срешете косата си. 

Прилагайте по 2 пъти на ден. За осезаеми резултати третирайте без прекъсване в продължение на 3 месеца, без да пропускате нито едно нанасяне.

Мощна формула против косопад и оплешивяване Spectral DNC-L 60 ml - подобни продукти

Антицелулитен гел OLIGO DX 150ml

Антицелулитен гел OLIGO DX 150ml

Специални продукти

DS LABORATORIES

54.00 лв.

Шампоан за стимулиране на растежа на косата Revita 180 мл

Шампоан за стимулиране на растежа на косата Revita 180 мл

Специални продукти

DS LABORATORIES

49.00 лв.

Балсам за стимулиране на растежа на косата Revita COR 190 мл

Балсам за стимулиране на растежа на косата Revita COR 190 мл

Специални продукти

DS LABORATORIES

51.50 лв.