Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Шампоан за стимулиране на растежа на косата Revita 180 мл

Цена: 49.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
DS LABORATORIES

Шампоан за стимулиране на растежа на косата Revita 180 мл информация

Шампоан за стимулиране на растежа на косата Revita®

Не всички продукти с Minoxidil са еднакво качествени и ефективни. DS Laboratories е лидер в технологиите за възстановяване на косата и в продуктите на компанията винаги се използват най-новите, първокачествени и изчистени съставки. Това допринася за високата им ефективност и безопасност.

Revita е най-качественият шампоан за стимулиране на растежа на косата, известен на пазара. Той е крайният резултат от усилията и най-новите проучвания на DS Laboratories. Revita е мощна комбинация от ценни съставки, специално разработени да поддържат жизнеността на скалпа и да въздействат на нарушената функция на фоликулите с цел постигане на най-добри резултати за кратък период от време. В тази формула напълно отсъстват натриев лаурил сулфат и натриев лаурет сулфат – често използвани в шампоаните и лосионите евтини почистващи вещества, които причиняват кожно раздразнение, изсъхване на косата и косопад, тъй като атакуват фоликулите.

Revita включва във висока концентрация следните висококачествени съставки, избрани изключително заради техните свойства и получени при нехимическа екстракция с цел съхраняване на максималния ефект от крайните компоненти: Кофеин, медни пептиди, Spin Traps, кетоконазол, ройбос, MSM, ябълков полифенол (процианидин B-2 и C-1), карнитин тартрат, орнитин, таурин, цистеин, масло от ему и биотин.

Чрез съчетанието на антиоксидантен ефект, анти-DHT свойства, мощни хидратиращи молекули, стимуланти за растеж на косата и структурни аминокиселини, Revita се превръща в най-ефективния шампоан, стимулиращ растежа на косата, който няма еквивалент на пазара.

Повече за Revita®

Revita®: Високоефективен шампоан, стимулиращ растежа на коса

• Уникална комбинация от активни съставки, специално създадена да поддържа жизнеността на скалпа.

• Съчетава специфичното анти-DHT действие с антиоксидантни и противовъзпалителни ефекти.

• Започва да действа върху скалпа и фоликулите на косата от първия ден.

• предлага безопасно и интензивно лечение на различните видове косопад.


Какво е Revita®?

Revita®, най-ефективният стимулиращ шампоан за растеж на косата, познат на пазара, е краен резултат от най-новите разработки на DS Laboratories. Revita® е уникална мощна комбинация от активни съставки, специално разработена да поддържа жизнеността на скалпа и да противодейства на нарушената функция на фоликулите, с цел постигането на максимални резултати за кратък период от време.

За да се повиши ефективността на тази синергична комбинация, DS Laboratories разработват уникален нехимичен процес на екстракция, който запазва природните свойства и клиничната ефективност на крайните компоненти. Чрез внимателна механична компресия съединенията в Revita®’s се добиват като чисти и свободни от химикали активни молекули.

Revita® е единственият шампоан, който съчетава специфично анти-DHT действие с антиоксидантни и противовъзпалителни ефекти. Revita® притежава мощни овлажняващи свойства, предоставя запас от важни аминокиселини и така постига значителни дългосрочни ползи за корените на косата.

Този завършен механизъм на действие на Revita® дава невероятни резултати при стимулирането на жизнеността на скалпа и растежа на косата. Revita® увеличава диаметъра на косъма, като същевременно почиства нежно скалпа, оставяйки косата мека и уханна. Revita® действа от ранните фази, още преди да са се появили проблемите, до по-късните фази на оплешивяване.

Как действа Revita®?

Revita® започва да действа върху скалпа и фоликулите на косата още от първия ден. Кога ще забележите видими резултати зависи от сериозността и продължителността на косопада. Без значение откога и колко интензивен е вашият косопад, ежедневното използване на Revita® ще подобри жизнеността на вашия скалп, ще поддържа здравето на вашата коса и ще стимулира израстването на нова коса.

Благодарение на синергичното единодействие на силно ефективни съединения, Revita® се превръща във високоефективен продукт за поддържане на жизнеността на вашия скалп и за спиране на косопада. Съчетанието от антиоксидантен ефект, анти-DHT свойства, мощни хидратиращи молекули, стимуланти за растеж на косата и структурни киселини прави Revita® най-ефективният шампоан за стимулиране на растежа на косата, предлаган някога на пазара.

Комбиниране с други препарати: Revita® може да се комбинира безопасно с други локални лекарства, съдържащи миноксидил. Въпреки това, преди да използвате други препарати, консултирайте се с производителя за евентуална несъвместимост между Revita® и компоненти на тези препарати.

Внимание: Revita® е безопасно и интензивно действащо лекарство, предназначено за различни видове косопад. Съединенията, съдържащи се в Revita®, рядко предизвикват странични ефекти. Въпреки това, поради използването на много високи концентрации, при някои потребители може да се появи чувствителност към компонентите на препарата. Ако се наблюдава такава реакция, спрете употребата на Revita®.

Състав

ябълков полифенол (процианидин B2 и C1), медни пептиди, Spin Traps, кетоконазол, ройбос, MSM, кофеин 4%, карнитни тартрат, амонокиселини (орнитин, таурин, цистеин), масло от ему, биотин.

Употреба

Нанесете Revita® с внимателни масажни движения, оставете да престои на скалпа за 1-2 минути и изплакнете. После нанесете повторно и оставете на скалпа за 3-5 минути. При желание след това използвайте висококачествен балсам. За максимални резултати използвайте Revita® най-малко по 5 пъти седмично.