Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Антицелулитен гел OLIGO DX 150ml

Цена: 54.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
DS LABORATORIES

Антицелулитен гел OLIGO DX 150ml информация

ГЕЛ OLIGO DX ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ 150ml

Предназначение: Професионален продукт за третиране на целулита. Oligo.DX може да доведе до забележителни резултати дори и при тежки случаи. Прониква в дълбочина, разтваря възлите на целулита и мастните депа

На какво се дължи действието на Oligo DX?

Oligo.DX предлага лечение на целулит, който не се повлиява от диети и физически упражнения. 

 

Отлични резултати 

 

Почти 89% от потребителите получават бързо и забележимо намаляване на целулита, а над 90% от тях продължават да използват Oligo DX.  

 

Трайни резултати

 

За поддържане на постигнатите резултати използвайте Oligo.DX 2 или 3 пъти в годината в продължение на 30 дни.

 

Бързи резултати

 

При жените, използващи Oligo.DX, настъпва значително намаляване на целулита в рамките на 14 дни, а при други се наблюдават резултати дори само след 7 дни от началото на прилагане на продукта.

 

Какво е действието на Oligo DX в сравнение с другите методи срещу целулит?

 

Oligo.DX® дава забележителни резултати дори при тежки случаи на целулит. Благодарение на невероятните постижения на DS Laboratories в грижата за кожата и разработените от тях липозомни микросфери, резултатите от прилагането на Oligo.DX® са същите като тези от терапия с микроинжектиране и се доближават до ефекта от ултразвуковата терапия.

 

Защо Oligo.DX® е по-ефективен от другите кремове, съдържащи подобни съставки?

  • Два различи продукта могат да имат еднакви съставки, но е възможно концентрацията и качеството им да са различни. Oligo.DX® използва най-високата концентрация на Hydrocotyl (центела) на пазара, извлечена от най-чистите и висококачествени суровини.
  • Системата за транспорт на веществата, разработена от DS Laboratories, използва липозомни микросфери, които проникват до най-дълбоките слоеве на кожата и освобождава активните съставки за период от 12-15 часа. 
  • Oligo.DX® съдържа най-високата концентрация на Hydrocotyl (доказан в дузина клинични изследвания), произведен от най-чистите суровини.
  • Oligo.DX® дава бързи и видими резултати
  • Oligo.DX® се усвоява бързо без масажен крем.

Какво можете да очаквате от вашето лечение?

Oligo.DX® действа бързо. Още от първия ден на употреба настъпват видими резултати. Съветваме ви прецизно да измерите засегнатите участъци, като им направите снимка в началото на лечението, а след това друга снимка няколко седмици по-късно, за да определите степента на подобрение.

Oligo.DX® дренира водата и токсините в лимфните съдове. Затворената там вода се изхвърля през бъбреците, вследствие на което се увеличава уринирането. Освен това водата съдържа много метаболитни токсини и затова потребителите на Oligo.DX® може да забележат тъмен цвят на урината по време на лечението.

 

Освен естетическите ползи от намаляване на целулита, Oligo.DX® има прочистващ и детоксикиращ ефект върху кожата, което подобрява цялостното й състояние.

 

Oligo DX® е средство за лечение на целулит. Действа бързо. При някои жени Oligo DX® дава резултати в само след 7 дни. Редица клинични изследвания показват, че Oligo DX® подобрява вида на участъците, засегнати от целулит.

 

В медицинските среди е прието, че целулитът не може да бъде премахнат единствено чрез физически упражнения. Те са препоръчителни за подобряване на общото здравословно състояние, но дават лоши или не дават никакви резултати за намаляване на засегнатите от мазнините кожни клетки на краката, бедрата и задните части. Диетите и отслабването също не решават проблема с целулита. Промените в храната и хранителните навици водят само до общо намаляване на мазнините в целия организъм, но не и до изчезване на целулитните депа в кожата. Дори да ви се струва, че целулитът е намалял, то той все още е там.

 

Oligo.DX® дава забележителни резултати дори при тежки случаи на целулит. Благодарение на невероятните постижения на DS Laboratories в грижата за кожата и разработените от тях липозомни микросфери, резултатите от прилагането на Oligo.DX® са същите като тези от терапия с микроинжектиране и се доближават до ефекта от ултразвуковата терапия.

 

Oligo.DX прониква в най-дълбоките слоеве на кожата, топейки целулитните депа и локализирайки мазнините, без да е необходим масаж. Гелът е приятен, свеж, високоефективен и силно концентриран, със специални активни съставки, които видимо намаляват локализираните мастни депа и грапавините по кожата, придавайки й гладък и здрав вид, който се забелязва почти веднага. Фосфолипидните микросфери освобождават съдържанието си до 12 часа след прилагането и така осигуряват продължителност на действието. С всяка следваща седмица кожата започва да става по-гладка. Значителното намаляване на целулита е видимо още при първите измервания на засегнатите участъци. Съветваме ви да наблюдавате вида на своята кожа и да правите стриктни измервания, за да се убедите в резултатите. При голяма част от потребителите след едноседмично използване се наблюдава значително увеличаване на количеството отделяна урина заради дренирането и стопяването на мазнините.

Състав

Water, Nanosomes of Centella Asiatica, Caffeine, Ivy and Marine Algae, Propylene Glycol, Polysorbate 80, Carbomer, Triethanolamine, Methyl Paraben and Fragrance

Употреба

 Интензивна употреба: Нанесете веднъж дневно, след къпане. За по-видими резултати, продължаване на лечението в продължение на най-малко 60 дни.

 

Превантивна употреба: Използвайте 2-3 пъти годишно, прилага се веднъж дневно за период от 30 дни.

 

Бележка: При индивидуални случаи Oligo DX може да води до често уриниране. Трябва да се избягва използването на всички овлажняващи и хидратиращи сапуни по време на ползването на Oligo DX.