Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

100% чист Л-карнитин 120 капсули

Цена: 30.00 лв.
Kоличество:
FIT - FACTOR NUTRITION

100% чист Л-карнитин 120 капсули информация

100% Pure L-carnitine изгаря мазнините и намалява излишното тегло. Засилва  метаболизма и увеличава енергията.

Какво представлява 100% Pure L-carnitine?

 

Fit Factor 100% Pure L-carnitine комбинира силата и взаимната синергичност на трите най-мощни разновидности на л-карнитин - ацетил л-карнитин, л-карнитин тартрат и л- карнитин фурамат. Както е известно, л- карнитин е неесенциална аминокиселина, която се произвежда по естествен път от нашето тяло. Функцията и е свързана с транспорта на мастни киселини до митохондриите, където те биват изгаряни за енергия. Проблемът се състои в това, че телата ни не са в състояние да произведат достатъчно л-карнитин, за да успеем бързо да стопим излишните мазнини и да засилим на 100% мастната обмяна.Тук идва на помощ Fit Factor 100% Pure L-carnitine. С цели 625 мг матричен л-карнитин в капсула, той няма еквивалент спрямо другите продукти на пазара.

Ползи от приема на 100% L-carnitine?

Л-карнитин тартрат е най-използваната и масова форма, която ускорява разграждането на мазнини и подобрява възстановяването на мускулните тъкани след интензивни тренировки.

Л-карнитин фурамат също благоприятства редукцията на излишното тегло и освен това участва в цикъла на Кребс, повишавайки допълнително нивата ни на енергия по време на натоварване.

Ацетил Л-карнитин пък от своя страна е единствената форма на л- карнитин, която може да се усвоява от мозъка и служи като невротрансмитер, подобрявайки нашата концентрация и фокус. Така, че с Fit Factor 100% Pure L-carnitine вие не получавате само продукт за изгаряне на мазнини, а цял комплекс, който ви гарантира страхотна ефективност по отношение на по-релефна и изразена мускулатура, по-високи нива на енергия, по-добра концентрация и по-добро възстановяване!

100% чист Л-карнитин 120 капсули - подобни продукти

Зелено кафе + Л-карнитин 500мл

Зелено кафе + Л-карнитин 500мл

Продукти за отслабване

FIT - FACTOR NUTRITION

35.00 лв.

Л-карнитин + хром 500 ml

Л-карнитин + хром 500 ml

Продукти за отслабване

FIT - FACTOR NUTRITION

25.00 лв.

Л-карнитин + зелен чай 500 мл.

Л-карнитин + зелен чай 500 мл.

Продукти за отслабване

FIT - FACTOR NUTRITION

30.00 лв.