Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea ZEAXANTHIN with LUTEIN

Цена: 24.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea ZEAXANTHIN with LUTEIN информация

Зеаксантин и лутеин са естествени продукти, които могат да помогнат в борбата срещу свързаната с възрастта дегенерация на макулата (например, размазване, тъмни области, както и нарушаване на централното зрение), защита на ретината, както и подобряване на зрението. Смята се, че зеаксантин с лутеин спират вредната синя светлина от достигането на първичните структури в ретината, като по този начин се намалява рискът от окислително увреждане, което може да доведе до дегенерация на макулата.

 Зеаксантин и лутеин Biovea са каротеноиди, съединения които са известни с подобряване на зрението, и може да се открият в много растения и листни зеленчуци, като рукола, спанак, зеле и маруля.

Какво е дегенерация на макулата?

Макулата е малко жълто петно, което се намира в близост до центъра на ретината. Тя ви позволява да се съсредоточите върху нещо, като например четене на дребен шрифт, или улични знаци от разстояние, или да вденете игла. С напредване на възрастта зрението отслабва. При намалено зрение са необходими очила за четене или шофиране през нощта. Макулна дегенерация е бавния процес на стареене, който се случва на макулата. Появят се симптоми като изкривяване, замъглено виждане, а дори и трайна загуба на централното зрение.

Защо да вземате зеаксантин с лутеин Biovea ?

Зеаксантин с лутеин Biovea е естествено допълнение на каротеноиди, които учените смятат, че предпазват макулата чрез инхибиране(потискане) на потенциално вредните форми на светлината. Зеаксантин с лутеин Biovea укрепват и пазят очите срещу нанасянето на щети на окото от околната среда, като в качеството на оптичен филтър и антиоксидант, помага за подобряване на зрителните функции на очите и намалява преждевременното стареене.

Зеаксантин: Антиоксидант, намерен в пигмента на плодове и зеленчуци, както и в очите и мозъка, зеаксантин е естествено съединение, което може ефективно да помогне за защитата на окото чрез абсорбиране на вредна синя светлина и намаляване на отблясъците. Зеаксантин може да се бори срещу свободните радикали, които могат да доведат до преждевременно стареене.
Лутеин: Съдържа се в тъмните листни зеленчуци и яйца, лутеин също е мощен антиоксидант, и доказано помага в борбата с дегенерация на макулата. Подобно на зеаксантин, лутеин е естествена съставка на очите и той бавно намалява с напредване на възрастта. Лутеин работи заедно със зеаксантин за защита, укрепване и подобряване на зрението.

Състав

Зеаксантин 4 mg; Лутеин 12mg; Extra Virgin Olive Oil 470 mg; Други съставки: пчелен восък, лецитин, желатин, глицерин, пречистена вода и карамел.

Употреба

Да се приема по 1 софтгел капсула дневно с храната, или според лекарско предписание.

Опаковка: 30 софтгел капсули в опаковка