Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea ZEAXANTHIN with LUTEIN

Цена: 24.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea ZEAXANTHIN with LUTEIN информация

Зеаксантин и лутеин са естествени продукти, които могат да помогнат в борбата срещу свързаната с възрастта дегенерация на макулата (например, размазване, тъмни области, както и нарушаване на централното зрение), защита на ретината, както и подобряване на зрението. Смята се, че зеаксантин с лутеин спират вредната синя светлина от достигането на първичните структури в ретината, като по този начин се намалява рискът от окислително увреждане, което може да доведе до дегенерация на макулата.

 Зеаксантин и лутеин Biovea са каротеноиди, съединения които са известни с подобряване на зрението, и може да се открият в много растения и листни зеленчуци, като рукола, спанак, зеле и маруля.

Какво е дегенерация на макулата?

Макулата е малко жълто петно, което се намира в близост до центъра на ретината. Тя ви позволява да се съсредоточите върху нещо, като например четене на дребен шрифт, или улични знаци от разстояние, или да вденете игла. С напредване на възрастта зрението отслабва. При намалено зрение са необходими очила за четене или шофиране през нощта. Макулна дегенерация е бавния процес на стареене, който се случва на макулата. Появят се симптоми като изкривяване, замъглено виждане, а дори и трайна загуба на централното зрение.

Защо да вземате зеаксантин с лутеин Biovea ?

Зеаксантин с лутеин Biovea е естествено допълнение на каротеноиди, които учените смятат, че предпазват макулата чрез инхибиране(потискане) на потенциално вредните форми на светлината. Зеаксантин с лутеин Biovea укрепват и пазят очите срещу нанасянето на щети на окото от околната среда, като в качеството на оптичен филтър и антиоксидант, помага за подобряване на зрителните функции на очите и намалява преждевременното стареене.

Зеаксантин: Антиоксидант, намерен в пигмента на плодове и зеленчуци, както и в очите и мозъка, зеаксантин е естествено съединение, което може ефективно да помогне за защитата на окото чрез абсорбиране на вредна синя светлина и намаляване на отблясъците. Зеаксантин може да се бори срещу свободните радикали, които могат да доведат до преждевременно стареене.
Лутеин: Съдържа се в тъмните листни зеленчуци и яйца, лутеин също е мощен антиоксидант, и доказано помага в борбата с дегенерация на макулата. Подобно на зеаксантин, лутеин е естествена съставка на очите и той бавно намалява с напредване на възрастта. Лутеин работи заедно със зеаксантин за защита, укрепване и подобряване на зрението.

Състав

Зеаксантин 4 mg; Лутеин 12mg; Extra Virgin Olive Oil 470 mg; Други съставки: пчелен восък, лецитин, желатин, глицерин, пречистена вода и карамел.

Употреба

Да се приема по 1 софтгел капсула дневно с храната, или според лекарско предписание.

Опаковка: 30 софтгел капсули в опаковка

Biovea ZEAXANTHIN with LUTEIN - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.