Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea YACON SYRUP (Organic) 240ml

Цена: 39.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea YACON SYRUP (Organic) 240ml информация

YACON СИРОП от BIOVEA® е органичен подсладител, който се извлича от грудкови корени на растението yacón. Растението якон (Smallanthus sonchifolius) принадлежи към семейството на слънчогледа. Вирее високо в Андите в Южна Америка и е култивирано още от инките заради сладкият вкус на грудкоподобния му корен. Извлеченият от него сироп е естествен подсладител с пробиотичен ефект. Сладостта му идва от веществото инулин - несмилаема от човешкия организъм захар, която подхранва полезните чревни бактерии и подобрява храносмилането. Вкусът на сиропа може да се сравни със стафидите и карамелизираната захар. За разлика от тях обаче, той е много нискокалоричен - съдържа само 14 ккал в 100 г.Organic YACON СИРОП Biovea . Помага за поддържане на здравословни нива на кръвната захар, подпомага усилията за отслабване, намалява холестерола, увеличава костната плътност, подобрява имунната система, както и освобождава енергия чрез увеличаване на скоростта на метаболизма.

Как действа YACON СИРОП Biovea ?

Снабден с естествен сладък вкус, който е подобен на карамел или меласа, YACON сироп съдържа специални съединения, наречени фруктоолигозахариди или FOS, които не повишават нивото на кръвната захар, което го прави безопасен и ефективен за лица, които имат проблеми с кръвната захар. YACON СИРОП Biovea помага да преобразувате естествените захари от храната в късоверижни мастни киселини, които могат да помогнат за потискане синтезата на холестерол в черния дроб и повишаване на инсулиновата чувствителност. Фруктоолигозахаридите преминават през храносмилателния тракт несмлени, действат като фибри и подкрепят редовното отделяне и потискат апетита.

Предлагащ ниско гликемична алтернатива на обикновената захар и пълен с естествени пробиотици, органичният YACON СИРОП Biovea помага да се поддържа нивото на кръвната захар, и подпомага отслабването. Organic YACON СИРОП Biovea също помага за балансираното развитие на здравословните бактерии, укрепване на имунитета, и насърчаване на обмяната на веществата.

Отслабване: YACON СИРОП Biovea има сладък вкус и може лесно да бъде добавен към всички любими храни, като алтернатива на захарта. Виждайки, че YACON сироп Biovea съдържа също високо съдържание на фибри, тя може да помогне като потиска апетита чрез засилване на чувство за тежест.

Храносмилателна функция: Organic YACON СИРОП доказано в клинични проучвания, допринася за стимулиране на полезните бактерии, Bifidobacteria и Lactobacillus. Тези микроорганизми помагат на храносмилателната система да разградят храни и да подобрят усвояването на хранителните вещества, обмяната на веществата, и редовното изхождане.

Имунитет: YACON СИРОП насърчава бактериален баланс в стомашно-чревния тракт, което също играе съществена роля в здравословното функциониране на имунната система, помага да се преборите с потенциално вредни бактерии, които могат да повлияят на цялостното ви здраве.

Състав

Yacon сироп (Smallanthus sochifolius)

Употреба

за подслаждане: по половин чаена лъжичка или на вкус за чаша напитка. Да се съхранява в хладилник след отваряне.