Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea VITAMIN E 400 IU 60 Softgels

Цена: 29.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea VITAMIN E 400 IU 60 Softgels информация

Витамин Е е незаменим витамин, което означава, че тялото не може да го произвежда и следователно е необходим ежедневен прием чрез храна или добавки. Витамин Е е термин за група свързани помежду си съединения, наречени токофероли и токотриеноли, които се срещат в четири основни форми: алфа, бета, делта и гама. Алфа-токоферолите са най-разпространената и най-биологично активната форма на витамин Е. Съвременни изследвания разкриват, че различните компоненти на витамин Е имат различни действия. Например, учените смятат, че алфа-токоферолите спират образуването на свободните радикали, а гама-токоферолите неутрализират съществуващите свободни радикали. Тъй като витамин Е представлява семейство от хранителни вещества, има смисъл да се приема във форма, която включва всички членове на това семейството на токоферолите.

Витамин Е на BIOVEA представлява микс от токофероли, 100% естествен е и съдържа всичките четири члена на семейството на токоферолите, което го прави по-пълноценен. Естествената форма на витамин Е Biovea е най-мощният и ефективен антиоксидант, тъй като е най-лесната форма за усвояване от вашия организъм. Витамин Е на BIOVEA е извлечен от соево масло и е значително по-силен от синтетичния витамин Е.

Всеки, който иска да подсили имунитета си и да се предпази от свободните радикали, трябва да приема хранителни добавки с витамин Е Biovea . Допълнителният прием на витамин Е Biovea може да увеличи силата на вашата имунна система и да подобри цялостното ви здравословно състояние. Витамин Е Biovea може също да облекчи болката и възпалението в мускулите. Витамин Е Biovea е есенциално хранително вещество. Липсата му води до скъсен живот на червени кръвни клетки, невромускулни увреждания, проблеми с репродуктивната система и др.

Състав

Vitamin E 400 IU (natural d-alpha tocopherol, with d-beta, d-gamma d-delta, tocopherols)

Употреба

Да се приема 1 софтгел капсула 1-2 пъти дневно или според предписанието на лекар.