Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea VINPOCETINE 10mg

Цена: 36.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea VINPOCETINE 10mg информация

Винпоцетин е екстракт от семена на зимзелен (Vinca minor) – широко разпространено, подобно на лоза, пълзящо растение. Корените пълзят навсякъде, цъфтейки изобилно през пролетта . Известен с типичния си виолетов цвят, зимзеленът расте в градините от стотици години.

Винпоцетин Biovea осигурява няколко предимства за човешкия мозък, сред които усилване на паметта, нарастване на познавателната дейност, подобряване на кръвообращението в мозъка и повишаване на остротата и яснотата на мисълта. Винпоцетин Biovea помага за усилване на кръвоносния поток към мозъка и така стимулира мозъчната активност. Той притежава също неврозащитни ефекти и се използва при церебралносъдови проблеми, а също и при проблеми с паметта. Доказано е, че винпоцетин помага за подобряване на мозъчната активност, като стимулира церебралната активност и подобрява концентрацията и паметта.

След колко време настъпват ефектите от винпоцетин Biovea ?

Някои хора съобщават, че забелязват подобрение само след часове. Подобрението може да е неуловимо и по-често се забелязва след седмици или месеци. Някои хора съобщават за усещане на лека възбуда, подобряване на способността за запаметяване неща, свързани с ежедневния живот, и по-добро представяне при умствени задачи и игри. 

Има ли странични ефекти?

• Неблагоприятните реакции включват гадене, замаяност, безсъние, сънливост, сухота в устата, краткотрайна хипотензия, главоболие заради кръвното налягане и почервеняване на лицето. Съобщава се за леко намаляване на кръвното налягане и на концентрациите на кръвта.

• Бременни или кърмачки трябва да избягват добавките с винпоцетин. Хора с алергични реакции или със свръхчувствителност към другите алкалоиди на зимзелена като винбластин и винкристин трябва да избягват винпоцетин. Хора с хипотензия или ортостатична хипотензия може да имат слабо намаление в кръвното налягане и трябва да се наблюдават от лекар, когато ползват винпоцетин.

Лекарствени взаимодействия: винпоцетинът може да взаимодейства с антихипертензивни, антиаритмични и антикоагулантни средства.

Състав

Винпроцетин 10mg. Не съдържа захар, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 90 софтгел капсули в контейнер

Употреба

Да се приема 1 капсула три пъти дневно, с храна или според предписанието на лекар.