Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea VINPOCETINE 10mg

Цена: 36.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea VINPOCETINE 10mg информация

Винпоцетин е екстракт от семена на зимзелен (Vinca minor) – широко разпространено, подобно на лоза, пълзящо растение. Корените пълзят навсякъде, цъфтейки изобилно през пролетта . Известен с типичния си виолетов цвят, зимзеленът расте в градините от стотици години.

Винпоцетин Biovea осигурява няколко предимства за човешкия мозък, сред които усилване на паметта, нарастване на познавателната дейност, подобряване на кръвообращението в мозъка и повишаване на остротата и яснотата на мисълта. Винпоцетин Biovea помага за усилване на кръвоносния поток към мозъка и така стимулира мозъчната активност. Той притежава също неврозащитни ефекти и се използва при церебралносъдови проблеми, а също и при проблеми с паметта. Доказано е, че винпоцетин помага за подобряване на мозъчната активност, като стимулира церебралната активност и подобрява концентрацията и паметта.

След колко време настъпват ефектите от винпоцетин Biovea ?

Някои хора съобщават, че забелязват подобрение само след часове. Подобрението може да е неуловимо и по-често се забелязва след седмици или месеци. Някои хора съобщават за усещане на лека възбуда, подобряване на способността за запаметяване неща, свързани с ежедневния живот, и по-добро представяне при умствени задачи и игри. 

Има ли странични ефекти?

• Неблагоприятните реакции включват гадене, замаяност, безсъние, сънливост, сухота в устата, краткотрайна хипотензия, главоболие заради кръвното налягане и почервеняване на лицето. Съобщава се за леко намаляване на кръвното налягане и на концентрациите на кръвта.

• Бременни или кърмачки трябва да избягват добавките с винпоцетин. Хора с алергични реакции или със свръхчувствителност към другите алкалоиди на зимзелена като винбластин и винкристин трябва да избягват винпоцетин. Хора с хипотензия или ортостатична хипотензия може да имат слабо намаление в кръвното налягане и трябва да се наблюдават от лекар, когато ползват винпоцетин.

Лекарствени взаимодействия: винпоцетинът може да взаимодейства с антихипертензивни, антиаритмични и антикоагулантни средства.

Състав

Винпроцетин 10mg. Не съдържа захар, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 90 софтгел капсули в контейнер

Употреба

Да се приема 1 капсула три пъти дневно, с храна или според предписанието на лекар.

Biovea VINPOCETINE 10mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.