Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea TRIBULUS 625mg

Цена: 34.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea TRIBULUS 625mg информация

Трибулус терестрис (Tribulus terrestris) е билка, която се използва в китайска и индийската народна медицина от векове. В средата на 90-те години на XX в. трибулус терестрис става известен в Северна Америка, след като олимпийските спортисти от Източна Европа съобщават, че приемат трибулус, за да подобрят постиженията си. Активните съединения в трибулус се наричат стероидни сапонини. Тези сапонини се съдържат предимно в листата на растението.

Трубулус терестрис кара вашия организъм да отделя лутеинизиращ хормон, който на свой ред подава сигнал на тестисите по естествен начин да произвеждат повече тестостерон. Освен това трибулус действа така, че не позволява на вашето тяло да разбере, че произвежда високи нива тестостерон, затова то няма да се опита да понижи нивата на лутеинизиращия хормон. Така нивото на тестостерон си остава високо.

Защо да приемате трибулус на Biovea ?

Трибулус терестрис Biovea се цени високо сред спортистите заради свойството си да изгражда мускулите.

В Северна Америка той се използва най-вече заради способността му да укрепва мускулите, да подобрява спортното представяне и заради медицински сексуални проблеми като еректалната дисфункция и спадът на сексуалното желание. Тестостеронът е естествено, ендогенно, изграждащо мускулите съединение, за разлика от синтетичните или нелегалните съединения за мускулна маса, които се свързват с вредни ефекти. Употребата на трибулус терестрис в спорта води до значително натрупване на мускулна маса, повишаване на издръжливостта и лесно възстановяване на мускулите.

Повишава производството на тестостерон, сексуалното желание, либидото и представянето, увеличава производството на сперма.

Сексуално здраве при мъжете и плодовитост: Трибулус терестрис е способен да увеличи броя и подвижността на сперматозоидите, което го прави полезен при случаи на безплодие. Медицинските проблеми, свързани с импотентността и липсващия сексуален интерес, могат да се коренят в намаленото производство на тестостерон.

Може ли трибулус Biovea да се употребява от жени?

Интересното е, че при жените се увеличава не тестостерона, а естрогена което го прави много добър препарат за повишаване на либидото, повлияване на безплодието и менструални болки.

Предупреждение: Консултирайте се с лекар, преди да използвате трубулус терестрис, ако имате заболяване или подозирате такова, ако приемате други лекарства или сте бременна или кърмачка. Трибулус терстрис и неговите екстракти може да имат диуретичен ефект и да са противопоказни при употреба с други диуретични медикаменти.

Състав

Патантована Трибулус формула 625 mg (трибулус терестрис екстракт до 40% furastanol saponins; трибулус терестрис на прах). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 100 капсули в контейнер.

Употреба

Една или две капсули дневно за предпочитане със закуската ивечерята или според предписанието на лекар