Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea TONGKAT ALI LJ100 60 таблетки

Цена: 73.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea TONGKAT ALI LJ100 60 таблетки информация

Какво е Тонгкат Али Biovea ?

Тонгкат али е популярното народно название на Eurycoma longifolia - тънко и невисоко тропическо растение. Името тонгкат али означава „ходещата пръчка на Али”. Среща се в Малайзия, Мианмар, Тайланд и Индонезия. Тонгкат али се използва още от XVIII в. Днес науката потвърждава традиционните приложения, особено за патентованата марка LJ100™ Тонгкат Али – стандартизиран екстракт, съдържащ 28% биоактивни гликопептиди.

LJ100 е патентовано съединение, признато като основна марка добавки, съдържащи Eurycoma longifolia, които изграждат и тонизират мускулите, повишават енергийните нива, намаляват телесните мазнини, забавят процесите на стареене и повишават либидото. LJ100 преминава през уникален патентован екстракционен процес за улавяне на най-силните, биологично активни съединения.

Как действа Тонгкат Али Biovea ?

Тонгкат али подпомага хормоналния баланс при мъжа (включително количеството на тестостерона), подобрява либидото и сексуалната активност. Тонгкат али се използва традиционно за увеличаване на енергийните нива и издръжливостта и за намаляване на умствената умора.

Според изследванията екстрактът LJ100 Тонгкат Али Biovea значително увеличава производството на АТФ. С повишаване на АТФ се повишава и цялостната енергия и жизненост. Хората желаят да притежават повече енергия и LJ100 Тонгкат Али я осигурява без хиперстимулация, обтягане на нервите и безсъние. Сама по себе си повишената енергия е ценна здравословна полза, която носи трайна популярност на LJ100 Тонгкат Али. Отдавна ендокринолозите знаят, че тестостеронът увеличава мускулната маса спрямо мазнините. И при животните, и при хората LJ100 Тонгкат Али повишава мускулната маса. В проучване с участието на мъже половината от изследваните приемат LJ100, а другата половина – не. В продължение на 8-седмични физически упражнения мъжете, приемали LJ100, увеличават значително мускулната си маса и сила в сравнение с тези, които не приемат продукта. Това доказва мощните анаболни свойства на тонгкат али. Препоръчително е спортистите вместо да употребяват опасни и потенциално смъртоносни стероиди, да изберат тонгкат али.

Клинично е доказано, че LJ100 допринася за намаляване на килограмите и поддържа високи енергийни нива чрез регулиране на стойностите на холестерола и тестостерона по време на отслабването. И по-конкретно, LJ100 подпомага липолизата (изгарянето на мазнините), увеличава образуването на червени кръвни телца и ускорява растежа на мускулите.

С течение на времето тестостеронът в организма намалява. От 30-годишна възраст кръвните нива на този хормон започват да спадат с около 2% на година. До 50-годишна възраст нивото е около 55%. Със спада на тестостеронът мускулният тонус, енергията и сексуалното желание също намаляват.

Изследванията върху LJ100 разкриват, че той поддържа нормалните (ниските) стойности на холестерола и нормалните (високите) нива на тестостерона по време на стреса от отслабването. Този хормонален контрол осигурява енергия за организма в период на отслабване, като в същото време му помага да смъква тегло. В резултат на това LJ100 предотвратяват йо-йо ефекта, когато първоначалната загуба на тегло от няколко килограма поставя организма в катаболитно състояние, предизвиквайки преяждане и складиране на мазнини. 

Предупреждение: Не се препоръчва употребата на екстракта от мъже с уголемена простата

Състав

Екстракт от Eurycoma longifolia (100:1) 80mg (Tongkat Ali LJ100™). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приема 1 таблетка два пъти дневно с храна или според предписанието на лекар. Оптимална ефективност трябва да се усети в рамките на 1-3 седмици на продължителна непрекъсната употреба.

Biovea TONGKAT ALI LJ100 60 таблетки - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.