Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea TONGKAT ALI LJ100 60 таблетки

Цена: 73.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea TONGKAT ALI LJ100 60 таблетки информация

Какво е Тонгкат Али Biovea ?

Тонгкат али е популярното народно название на Eurycoma longifolia - тънко и невисоко тропическо растение. Името тонгкат али означава „ходещата пръчка на Али”. Среща се в Малайзия, Мианмар, Тайланд и Индонезия. Тонгкат али се използва още от XVIII в. Днес науката потвърждава традиционните приложения, особено за патентованата марка LJ100™ Тонгкат Али – стандартизиран екстракт, съдържащ 28% биоактивни гликопептиди.

LJ100 е патентовано съединение, признато като основна марка добавки, съдържащи Eurycoma longifolia, които изграждат и тонизират мускулите, повишават енергийните нива, намаляват телесните мазнини, забавят процесите на стареене и повишават либидото. LJ100 преминава през уникален патентован екстракционен процес за улавяне на най-силните, биологично активни съединения.

Как действа Тонгкат Али Biovea ?

Тонгкат али подпомага хормоналния баланс при мъжа (включително количеството на тестостерона), подобрява либидото и сексуалната активност. Тонгкат али се използва традиционно за увеличаване на енергийните нива и издръжливостта и за намаляване на умствената умора.

Според изследванията екстрактът LJ100 Тонгкат Али Biovea значително увеличава производството на АТФ. С повишаване на АТФ се повишава и цялостната енергия и жизненост. Хората желаят да притежават повече енергия и LJ100 Тонгкат Али я осигурява без хиперстимулация, обтягане на нервите и безсъние. Сама по себе си повишената енергия е ценна здравословна полза, която носи трайна популярност на LJ100 Тонгкат Али. Отдавна ендокринолозите знаят, че тестостеронът увеличава мускулната маса спрямо мазнините. И при животните, и при хората LJ100 Тонгкат Али повишава мускулната маса. В проучване с участието на мъже половината от изследваните приемат LJ100, а другата половина – не. В продължение на 8-седмични физически упражнения мъжете, приемали LJ100, увеличават значително мускулната си маса и сила в сравнение с тези, които не приемат продукта. Това доказва мощните анаболни свойства на тонгкат али. Препоръчително е спортистите вместо да употребяват опасни и потенциално смъртоносни стероиди, да изберат тонгкат али.

Клинично е доказано, че LJ100 допринася за намаляване на килограмите и поддържа високи енергийни нива чрез регулиране на стойностите на холестерола и тестостерона по време на отслабването. И по-конкретно, LJ100 подпомага липолизата (изгарянето на мазнините), увеличава образуването на червени кръвни телца и ускорява растежа на мускулите.

С течение на времето тестостеронът в организма намалява. От 30-годишна възраст кръвните нива на този хормон започват да спадат с около 2% на година. До 50-годишна възраст нивото е около 55%. Със спада на тестостеронът мускулният тонус, енергията и сексуалното желание също намаляват.

Изследванията върху LJ100 разкриват, че той поддържа нормалните (ниските) стойности на холестерола и нормалните (високите) нива на тестостерона по време на стреса от отслабването. Този хормонален контрол осигурява енергия за организма в период на отслабване, като в същото време му помага да смъква тегло. В резултат на това LJ100 предотвратяват йо-йо ефекта, когато първоначалната загуба на тегло от няколко килограма поставя организма в катаболитно състояние, предизвиквайки преяждане и складиране на мазнини. 

Предупреждение: Не се препоръчва употребата на екстракта от мъже с уголемена простата

Състав

Екстракт от Eurycoma longifolia (100:1) 80mg (Tongkat Ali LJ100™). Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приема 1 таблетка два пъти дневно с храна или според предписанието на лекар. Оптимална ефективност трябва да се усети в рамките на 1-3 седмици на продължителна непрекъсната употреба.