Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea SEROTANE WELLNESS 60 Capsules

Цена: 35.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea SEROTANE WELLNESS 60 Capsules информация

Съставките за подобряване на настроението в SEROTANE WELLNESS на Biovea помагат на вашия мозък по естествен начин да увеличи производството на серотонин. Колкото повече серотонин произвежда нашето тяло, толкова по-радостни, с положителна нагласа сме. Всяко наше усещане - съзнателно или не, е плод на комплексни реакции, протичащи в човешкия мозък. Реакции, включващи взаимодействие между ендокринна и нервна система, в които основно участие взима серотонинът. Като невротрансмитер (предавател на нервни импулси) серотонитът спомага предаването на съобщенията от един отдел на мозъка в друг. Поради широкото му разпространение сред клетките, влияе на голям набор психологични и други функции на организма. Активно участва в процесите за регулиране на денонощния ритъм на тялото, телесната температура, чувствителността на организма, сексуалното желание и потентността, апетитът, паметта и познанията, начинът на общуване и социалното поведение. Серотонинът влияе и на функционирането на сърдечно-съдовата система, мускулите и на някои органи на ендокринната система. Спомага за регулирането на съня, явявайки се прекурсор на хормона мелатонин;

Колкото повече серотонин произвежда нашето тяло, толкова по-радостни, с положителна нагласа и еуфорични сме ние. Хормонът играе важна роля за психологическата ни стабилност, спокойствие и уравновесеност. Недостигът на серотонин може да доведе до нарушения в съня, тревожност и депресивни състояния. Нарастващата агресивност, отрицателните емоции, импулсивността и дълбокото отчаяние неизменно са свързани с намалени нива на невротрансмитера в организма.

Как действа SEROTANE WELLNESS Biovea ?

Изследванията показват, че хората, приемащи SEROTANE WELLNESS Biovea отбелязват подобрение в настроението, намаляване на безпокойството, ограничаване на апетита и спят по-добре. Спомага за контролиране на апетита и поддържане на по-ниското тегло. Да се спазва диета е достатъчно тежко дори и без да са ви опънати нервите. SEROTANE WELLNESS Biovea участва в програмата ви за отслабване, като подобрява настроението ви по естествен начин. Полезен е при мигрени и главоболие. Страдащите от главоболие имат ниски нива на серотонин в тъканите. Някои учени обясняват това със синдрома на ниския серотонин.

Състав

Състав в доза: 5-HTP 100mg; Витамин B3 5mg; Витамин B6 5mg; Калций 37mg; Магнезий 25mg; Валериан корен 50mg

Употреба

Да се приема 1 капсула 2 пъти дневно или според предписанието на лекар. За по-добър сън вторият прием да е преди лягане.