Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea SEROTANE WELLNESS 60 Capsules

Цена: 35.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea SEROTANE WELLNESS 60 Capsules информация

Съставките за подобряване на настроението в SEROTANE WELLNESS на Biovea помагат на вашия мозък по естествен начин да увеличи производството на серотонин. Колкото повече серотонин произвежда нашето тяло, толкова по-радостни, с положителна нагласа сме. Всяко наше усещане - съзнателно или не, е плод на комплексни реакции, протичащи в човешкия мозък. Реакции, включващи взаимодействие между ендокринна и нервна система, в които основно участие взима серотонинът. Като невротрансмитер (предавател на нервни импулси) серотонитът спомага предаването на съобщенията от един отдел на мозъка в друг. Поради широкото му разпространение сред клетките, влияе на голям набор психологични и други функции на организма. Активно участва в процесите за регулиране на денонощния ритъм на тялото, телесната температура, чувствителността на организма, сексуалното желание и потентността, апетитът, паметта и познанията, начинът на общуване и социалното поведение. Серотонинът влияе и на функционирането на сърдечно-съдовата система, мускулите и на някои органи на ендокринната система. Спомага за регулирането на съня, явявайки се прекурсор на хормона мелатонин;

Колкото повече серотонин произвежда нашето тяло, толкова по-радостни, с положителна нагласа и еуфорични сме ние. Хормонът играе важна роля за психологическата ни стабилност, спокойствие и уравновесеност. Недостигът на серотонин може да доведе до нарушения в съня, тревожност и депресивни състояния. Нарастващата агресивност, отрицателните емоции, импулсивността и дълбокото отчаяние неизменно са свързани с намалени нива на невротрансмитера в организма.

Как действа SEROTANE WELLNESS Biovea ?

Изследванията показват, че хората, приемащи SEROTANE WELLNESS Biovea отбелязват подобрение в настроението, намаляване на безпокойството, ограничаване на апетита и спят по-добре. Спомага за контролиране на апетита и поддържане на по-ниското тегло. Да се спазва диета е достатъчно тежко дори и без да са ви опънати нервите. SEROTANE WELLNESS Biovea участва в програмата ви за отслабване, като подобрява настроението ви по естествен начин. Полезен е при мигрени и главоболие. Страдащите от главоболие имат ниски нива на серотонин в тъканите. Някои учени обясняват това със синдрома на ниския серотонин.

Състав

Състав в доза: 5-HTP 100mg; Витамин B3 5mg; Витамин B6 5mg; Калций 37mg; Магнезий 25mg; Валериан корен 50mg

Употреба

Да се приема 1 капсула 2 пъти дневно или според предписанието на лекар. За по-добър сън вторият прием да е преди лягане.

Biovea SEROTANE WELLNESS 60 Capsules - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.