Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea SELENIUM 120 Capsules

Цена: 29.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea SELENIUM 120 Capsules информация

Селенът е микроминерал, съществен за доброто здраве, но необходим само в малки количества. Той има мощен антиоксидантен ефект, като потиска свободните радикали на клетъчно ниво, което го прави един от най-важните минерали за общото здраве. Селенът предпазва клетъчните мембрани и вътреклетъчните мембранни структури от нарушения. Съвместната му функция с витамин Е подпомага образуването на антитела и поддържа нормалната функция на сърцето и черния дроб.

Изключително важен е за производството на хормона на щитовидната жлеза – тироксин, като подпомага мастния и енергийния метаболизъм. Също така има антитуморен ефект за простатата . Спомага за пречистването на тялото от тежки токсични метали, подобрява функция на имунната система и мозъка.

Ниските нива на селен се свързват с развитието на ставни проблеми, онкологични и сърдечно-съдови проблеми, висок холестерол, чернодробни увреждания и различни дегенеративни проблеми. Влошеното усвояване на селен и ниските му нива в кръвта могат да се дължат на тежки храносмилателни проблеми или на хирургични намеси. Това предполага нуждата от допълнителен прием на този микроелемент. Хора с йоден дефицит може също да се възползват от селена на Biovea като хранителна добавка. Дефицитът на селен влошава ефектите от йодния дефицит върху функцията на щитовидната жлеза. Според изследвания селен може да предпази от развитието на проблем, при което настъпва увеличение на щитовидната жлеза.

Състав

Селен (selenomethionine) 100mcg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приема 1 капсула 1-2 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Biovea SELENIUM 120 Capsules - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.