Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea SAW PALMETTO 240softgels

Цена: 51.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea SAW PALMETTO 240softgels информация

Сао палмето се използва широко в Европа и Канада от години и по-отскоро - в САЩ. Известно е още като Serenoa repens, Serenoa serrulata и sabal. Плодовете му са изключително богати на мастни киселини и фитостероли. Екстрактите от плодовете на сао палмето са били обект на усилено проучване за инфекции на уринарния тракт.

Сао палмето е ветриловидна палма (Arecaceae tribe Corypheae). Частта, която се използва, е плодът, чиито съставки са свободни мастни киселини и стероли, стандартизирани до 85-95%. Съществуват доста изследвания и доказателства в подкрепа на ползите от сао палемто върху простата и уринарния тракт. Приблизително 50% от мъжете над 50-годишна възраст страдат от доброкачествено увеличение на простатата.

Кой се нужда от сао палмето Biovea ?

Основно сао палмето Biovea се използва за състояния, свързани с доброкачественото простатно уголемяване . Той улеснява уринирането и намалява честотата и спешността на уриниране при мъжете. Сао палмето Biovea се предлага и като афродизиак за мъже и за жени. То спомага за изграждането на мускулите и мускулните тъкани. Използва се също при възпаления на пикочния мехур, хроничен бронхит и др. проблеми. Мастните киселини в сао палмето оказват подтискащ ефект върху тестостерона в простатата. Сао палмето предотвратява преобразуването на тестостерона в дихидротестостерон, което обикновено кара простатните клетки да се размножават и води до оплешивяване при мъжете.

Предупреждение: Ако страдате от хормонално зависима болест, проблеми с простата или сте бременна или кърмите, моля, консултирайте се с лекар, преди да започнете прием на соу палмето.

Състав

Екстракт от Сао Палмето 160мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приема 1 капсула два пъти дневно с храна или според предписанието на лекар.

Biovea SAW PALMETTO 240softgels - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.