Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea SAW PALMETTO 240softgels

Цена: 51.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea SAW PALMETTO 240softgels информация

Сао палмето се използва широко в Европа и Канада от години и по-отскоро - в САЩ. Известно е още като Serenoa repens, Serenoa serrulata и sabal. Плодовете му са изключително богати на мастни киселини и фитостероли. Екстрактите от плодовете на сао палмето са били обект на усилено проучване за инфекции на уринарния тракт.

Сао палмето е ветриловидна палма (Arecaceae tribe Corypheae). Частта, която се използва, е плодът, чиито съставки са свободни мастни киселини и стероли, стандартизирани до 85-95%. Съществуват доста изследвания и доказателства в подкрепа на ползите от сао палемто върху простата и уринарния тракт. Приблизително 50% от мъжете над 50-годишна възраст страдат от доброкачествено увеличение на простатата.

Кой се нужда от сао палмето Biovea ?

Основно сао палмето Biovea се използва за състояния, свързани с доброкачественото простатно уголемяване . Той улеснява уринирането и намалява честотата и спешността на уриниране при мъжете. Сао палмето Biovea се предлага и като афродизиак за мъже и за жени. То спомага за изграждането на мускулите и мускулните тъкани. Използва се също при възпаления на пикочния мехур, хроничен бронхит и др. проблеми. Мастните киселини в сао палмето оказват подтискащ ефект върху тестостерона в простатата. Сао палмето предотвратява преобразуването на тестостерона в дихидротестостерон, което обикновено кара простатните клетки да се размножават и води до оплешивяване при мъжете.

Предупреждение: Ако страдате от хормонално зависима болест, проблеми с простата или сте бременна или кърмите, моля, консултирайте се с лекар, преди да започнете прием на соу палмето.

Състав

Екстракт от Сао Палмето 160мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приема 1 капсула два пъти дневно с храна или според предписанието на лекар.