Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea RESVERATROL 40mg

Цена: 30.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea RESVERATROL 40mg информация

Ресвератрол, съдържащ се в гроздето и виното е естествен антиоксидант. Притежава редица благоприятни здравословни свойства - противоракови, противовирусни, противовъзпалителни, неврозащитни, забавя стареенето и удължава живота. Ресвератрол се съдържа в ципата на червеното грозде и обяснява „френския парадокс” - случаите на коронарна болест на сърцето са относително малко в Южна Франция, въпреки високия прием на наситени мазнини.

Преди време червеното грозде съдържаше от 8 до 10mg ресвератрол на литър. За съжаление в днешното червено вино няма почти никакъв ресвератрол заради широко разпространената употреба на пестициди. Формулата на BIOVEA е успяла да открие източник на първокачествен клас ресвератрол, извлечен директно от червено грозде, което е запазило естествения баланс на всички свои активни съединения: полифеноли, флавоноиди, антоцианидини и олигомерни проантоцианидини. За още по-добър ефект допълнително е обогатен с ресвератрол, извлечен от азиатското растение Polygonum cuspidatum. При него съдържанието на ресвератрол е близо 400 пъти по-голямо от това в червеното вино. Ресвератрол без съмнение е най-ефективното и най-добре проученото хранително фитовещество, което можете да приемате, за да поддържате и своето здраве оптимално.

Защо да приемаме ресвератрол Biovea ?

  • Сърдечно здраве: Според Световната здравна организация самостоятелно прилаган ресвератролът намалява риска от сърдечно-съдови проблеми до 40%! Ресвератрол е по-ефективен от витамин Е, защитава организма от свободните радикали и пречи на окисляването на липопротеините с ниска плътност (LDL – лош холестерол) и подпомагат добрия холестерол. (HDL). Спира натрупването на тромбоцити, като блокира действието на тромбина и няколко други фактори за натрупване. Съдейства за производството на азотен окис, който отпуска и разширява артериите. Намалява триглицеридите и стойностите на холестерола, а също и хипертензивния агент допринасящ за запушване на артериите и сърдечен удар.
  • Антиоксидант: Ресвератрол Biovea е мощен антиоксидант, който унищожава свободните радикали и токсините. Блокира вредните агенти причинители на болести и редица смущения в клетъчните процеси.
  • Антитуморно действие: Ресвератрол Biovea е единственият натурален продукт, за който има неоспорими доказателства, че блокира развитието на раковите клетки на различни стадии. Ресвератрол пречи на някои видове ракови клетки да се разсейват в костите и подобрява резултатите от химиотерапията. Ресвератрол може също да блокира ефектите от храна, богата на канцерогенни елементи. За разлика от много други вещества, ресвератрол защитава, отколкото разрушава здравите клетки. Неговото противораково действие е разнообразно, силно и сложно.
  • Мозъчно здраве: Ресвератрол приеман самостоятелно и в комбинация с други антиоксиданти предпазва мозъка от окислителния стрес. Известно е, че окислителният стрес играе основна роля в повечето невродегенеративни болести.

Състав

Resveratrol Extract (red grape, polygonum cuspidatum) 40mg

Опаковка: 60 таблетки в контейнер

Употреба

Да се приема 1 таблетка 2 пъти дневно или според предписанието на лекар.

Biovea RESVERATROL 40mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.