Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea QUERCETIN WITH BROMELAIN

Цена: 66.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea QUERCETIN WITH BROMELAIN информация

Кверцетинът е водоразтворим биофлавоноид( растителен антиоксидант), който се съдържа най-вече в ябълките и лука, а също и в червенето вино, зеления чай и листните зеленчуци. Доказано е, че подпомага оздравителната хистаминова реакция. Притежава антиоксидантни свойства и може да подобри здравето на сърдечно-съдовата система. Бромелаин е протеолитичен ензим, което означава, че подпомага усвояването на протеините. Установено е, че бромелаинът съдейства за оздравителния хистаминов отговор и увеличава активността на кверцетина. Той също може да подпомогне сърцето. Бромелаинът се добива от ананаса. Бромелаинът и кверцетинът действат заедно в синергия, като взаимно усилват активността си.

Внимание: Диабетици или бременни жени и кърмачки трябва да се консултират с лекар, преди да започнат да приемат хранителната добавка. Quercetin with Bromelain е протовипоказен при пациенти с нарушения в сърдечния ритъм (аритмия); пациенти, които приемат антикоагуланти, като кумадин, или такива, които имат алергия към ананас.

Защо да приемате кверцетин с бромелаин Biovea ?

Антиоксидантни свойства: Кверцетинът на Biovea действа като антиоксидант, прочиствайки свободните радикали.

Сърдечно здраве и холестерол: Съществуват изследвания, според които флавоноиди като кверцетина могат да намалят риска от сърдечни проблеми. Действайки като антиоксидант, кверцетинът може да предпази от уврежданията, причинявани от LDL холестерола („лошия” холестерол).

Здраве за синусите: Комбинацията от кверцетин и бромелаин на Biovea подпомага хистаминовия отговор в организма за поддържане на доброто здравословно състояние на синусите Quercetin with Bromelain Biovea помага за стабилизиране на мембраните на мастните клетки, предотвратява отделянето на хистамина в кръвта, който предизвиква алергичните симптоми. Също така спира образуването на левкотриени, вещества, които се свързват със симптомите на астма. За максимални резултати трябва да се приема ежедневно по време на алергичния сезон или през цялата година като превантивна мярка.

Болка и възпаление: Бромелаинът спира веществата, които причиняват възпаление, и допринася за образуването на противовъзпалителни простагландини. Кверцетинът възпрепятства освобождаването на медиаторите на възпалението, включително хистамина. В комбинация тези хранителни вещества усилват взаимно ефекта си и имат значителна противовъзпалителна активност. В допълнение бромелаинът е широко използван в спортната медицина за справяне с дискомфорта от подуването на натъртвания, навяхвания и скъсвания на мускула.

Съществуват много други потенциални приложения на кверцетина и бромелаина Biovea . Сред тях са високият холестерол, нарушенията в зрението, артритни състояния, нарушения във функцията на простата, онкологични проблеми.

Състав

Кверцетин 500мг; Бромелаин (от ананас) 360 GDU.

Опаковка: 100 капсули в контейнер

Употреба

Да се приема 1 капсула два - три пъти дневно на празен стомах или според лекарско предписание.