Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea QUERCETIN 250mg

Цена: 26.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea QUERCETIN 250mg информация

Съдържа се в ябълки, чай, грозде и други храни. Кверцетин е антиоксидант, който може да поддържа здрава имунната система. Кверцетинът на BIOVEA® е с добавен цитрусов биофлавоноиден комплекс. Кверцетинът е антиоксидантен флавоноид, който се използва повече от 30 години за повишаване на устойчивостта над респираторните и хранителните алергии. Биологичните ефекти се дължат главно на антиоксидантната активност, специфичната взаимовръзка с Витамин С (Кверцетин и Витамин С се защитават и възобновяват един друг) и широкото и многофункционално противовъзпалително действие.

Кверцетинът Biovea намалява производството на основните източници на възпалението – простангландините и левкотриените. Това означава, че може да се препоръча за всички видове възпаления с широк спектър на действие.

Той предпазва бъбреците от доказаните токсични ефекти на някои лекарства ,значително подобрява симптомите на простатит и синдром на хронична тазова болка.

Защо да приемаме кверцетин Biovea ?

Антиоксидантни свойства: Той действа като антиоксидант, прочиствайки вредните частици, познати като свободни радикали.

Сърдечно здраве и холестерол: Съществуват изследвания, според които флавоноиди като кверцетина на Biovea могат да намалят риска от сърдечни проблеми. Действайки като антиоксидант, кверцетинът на Biovea може да предпази от уврежданията, причинявани от LDL холестерола („лошия” холестерол). 5-годишно проучване на 809 мъже показва, че по-високото потребление на кверцетин намалява риска от сърдечно-съдови проблеми в световен мащаб с една трета. Кверцетин е с доказано антитромботичен и съдоразширяващ ефект. Рискът от инсулт е обратно пропорционален на приема на Кверцетин

Здраве за синусите: Кверцетин Biovea подпомага хистаминовия отговор в организма за поддържане на доброто здравословно състояние на синусите. Когато алергените се абсорбират в кръвния поток, те карат белите кръвни телца да произвеждат милиарди молекули алергенни антитела IgE. Тези молекули, комбинирани с мастните клетки и други елементи, са хранилища за хистамина. Клетъчните мембрани отслабват и хистаминът се освобождава, причинявайки алергични симптоми като хрема, лютене в очите, хрипове и др. Quercetin Biovea помага за стабилизиране на мембраните на мастните клетки, предотвратява отделянето на хистамина в кръвта, който предизвиква алергичните симптоми. Също така той спира образуването на левкотриени, които се свързват със симптомите на астма. За максимални резултати трябва да се приема ежедневно по време на алергичния сезон или през цялата година като превантивна мярка.

Болка и възпаление: Кверцетинът Biovea подтиска производството на основните източници на възпалението.

Внимание: Диабетици или бременни жени и кърмачки трябва да се консултират с лекар, преди да започнат да приемат хранителната добавка. Quercetin е протовипоказен при пациенти с нарушения в сърдечния ритъм, пациенти, които приемат антикоагуланти, като кумарин.

Състав

Състав в доза: Кверцетин 500 мг, Витамин С (аскорбинова киселина) 1000 мг, , Цитрусов биофлавоноиден комплекс (получен от лимон, портокал, лайм, мандарина)100 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Опаковка: 50 капсули в контейнер.

Употреба

Да се приемат 2 капсули веднъж дневно, с храна или според предписанието на лекар.

Biovea QUERCETIN 250mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.