Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea PYRUVATE 180 Capsules

Цена: 86.00 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea PYRUVATE 180 Capsules информация

Нашият организъм произвежда пируват по естествен път всеки ден по време на обмяната на веществата или смилането на захарите и нишестето. Пируватът е съединението, което стартира цикъла на Кребс - верига от реакции, в която става пълно разграждане на пируватна киселина до СО2 и Н2О, при което се отделя енергия за нуждите на клетката. Пируватът Biovea стимулира топенето на подкожните мазнини, като ускорява процеса на изгарянето им с 40%. Оказва феноменален ефект при намаляване на теглото, като едновременно с това е и източник на енергия за по-добро представяне при физическо натоварване, като ускорява преноса на глюкоза и белтъчини до мускулните клетки. Той увеличава количеството на АТФ (аденозин трифосфат – съхранява и пренася енергията в клетките), нужно за енергийните двигатели на клетките - митохондриите, и възпрепятства производството на мазнини. Допринася за тонус, отслабване и енергизиране.

В Медицинския център на Университета на Питсбърг д-р Роналд. Т. Станко наблюдава ефектите от приема на пируват в няколко изследвания. Съвременно изследване с жени с наднормено тегло показва, че за разлика от контролната група те отслабват с удивителните 37% и стопяват 48% мазнини след прием по 30mg пируват на ден в продължение на 3 седмици. Тези жени заедно с една контролна група са били подложени на диета от 1000 калории на ден и са консумирали еднакви количества въглехидрати. При други клинични изследвания хора, приемали пируват, напълняват с 55% по-малко, след като се връщат към нормалната си диета, в сравнение с тези, които не са приемали пируват.

Състав

Съставки в 4 капсули: Pyruvic Acid (proprietary blend of calcium pyruvate, sodium pyruvate and potassium pyruvate) 2024mg ; Calcium (calcium pyruvate) 238mg; Sodium (sodium pyruvate) 137mg; Potassium (potassium pyruvate) 200mg

Употреба

Да се приемат 4 капсули 3 пъти дневно с храната или според предписанието на лекар.

Biovea PYRUVATE 180 Capsules - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.