Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea PROBIOTIC COMPLEX 100 Capsules

Цена: 30.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea PROBIOTIC COMPLEX 100 Capsules информация

Пробиотиците са естествената алтернатива срещу синтетичните химически вещества в храните, замърсяването на въздуха и отравянето на човека. Пробиотичните бактерии, наречени още „добри” бактерии живеят в червата и са важни елементи на нашата естествена защита. Те въздействат благоприятно върху чревната микробна флора и имунната система. Детоксикират организма, намаляват холестерола и кръвната захар, оздравяват стомаха, червата и черния дроб, предпазват от онкологични проблеми, урогенитални инфекции. Произвеждат ензими и витамини от група В, защитават от вредни микроорганизми (като Candida albicans) и контролират размножаването на вредните бактерии, които могат да причинят редица проблеми. Спомагат за по-доброто усвояване на есенциалните хранителни вещества и отделяне на отпадните продукти. Стимулират абсорбцията на лактоза при хора, които не могат да я усвояват. Подпомагат цялостното храносмилане, възстановяват нормалната чревна микрофлора, нарушена от антибиотици и др. лекарства, лоши хранителни навици, алкохол, тютюнопушене и др. Предотвратяват диария, включително и инфекциозна. Намаляват риска от болести на стомаха. Ограничават появата на вагинални инфекции, инфекции на пикочния канал и цистити. Намаляват риска от хранителни и други алергии.

Как действа Пробиотик Комплекс на Biovea?

Пробиотик Комплекс на Biovea съдържа 4 млрд. организми в таблетка от четири различни здравословни щама:

Lactobacillus Acidophilus (80%): L. acidophilus е най-често използваният пробиотик, наричан още „приятелски” бактерии. Тези здравословни бактерии населяват червата и влагалището и предпазват от навлизане и размножаване на „лоши” организми, които могат да причинят редица проблеми.

Lactobacillus Bulgaricus (10%): L. Bulgaricus се препоръчва за цялостно укрепване на приятелските бактерии, за подобряване смилаемостта на млечните продукти и други протеини. Препоръчват се още за производството на естествени антибиотици и възпрепятстването на нежеланите организми, за максимално добро освобождаване от отпадните продукти, за пречистване на дебелото черво, без да се унищожават приятелските бактерии, и като ефективен имуностимулатор. L. bulgaricus синтезира вещества, които са естествени антибиотици с широк спектър на активност. От много години се използва успешно от българските лекари при стомашно-чревни инфекции и подувания на чарвата.

Bifidobacterium Bifidum (5%): Bifidobacteria са приятелски бактерии, населяващи основно дебелото черво. Bifidobacteria се смятат за извънредно важни за здравето на стомашно-чревната система. Bifidobacteria се прилагат при чревни неразположения и повишават имунната система. Този щам е важен за производството на витамините от В група. Bifidobacterium bifidum е особено добра за повишаване на имунния отговор на организма и за блокиране на вредните ензими.

Streptococcus thermophilus (5%): S. thermophilus играе важна роля като пробиотик, облекчавайки симптомите на непоносимост към лакотозата и други стомашно-чревни проблеми.

Състав

Състав в доза:  Probiotic Blend 200mg: Lactobacillus acidophilus 3.2 Billion CFU; Lactobacillus bulgaricus 400 Million CFU; Bifidobacterium bifidum 200 Million CFU; Streptococcus thermophilus 200 Million CFU

Употреба

Да се приема 1 капсула два пъти дневно или според предписанието на лекар.

Biovea PROBIOTIC COMPLEX 100 Capsules - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.