Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea PROBIOTIC COMPLEX 100 Capsules

Цена: 30.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea PROBIOTIC COMPLEX 100 Capsules информация

Пробиотиците са естествената алтернатива срещу синтетичните химически вещества в храните, замърсяването на въздуха и отравянето на човека. Пробиотичните бактерии, наречени още „добри” бактерии живеят в червата и са важни елементи на нашата естествена защита. Те въздействат благоприятно върху чревната микробна флора и имунната система. Детоксикират организма, намаляват холестерола и кръвната захар, оздравяват стомаха, червата и черния дроб, предпазват от онкологични проблеми, урогенитални инфекции. Произвеждат ензими и витамини от група В, защитават от вредни микроорганизми (като Candida albicans) и контролират размножаването на вредните бактерии, които могат да причинят редица проблеми. Спомагат за по-доброто усвояване на есенциалните хранителни вещества и отделяне на отпадните продукти. Стимулират абсорбцията на лактоза при хора, които не могат да я усвояват. Подпомагат цялостното храносмилане, възстановяват нормалната чревна микрофлора, нарушена от антибиотици и др. лекарства, лоши хранителни навици, алкохол, тютюнопушене и др. Предотвратяват диария, включително и инфекциозна. Намаляват риска от болести на стомаха. Ограничават появата на вагинални инфекции, инфекции на пикочния канал и цистити. Намаляват риска от хранителни и други алергии.

Как действа Пробиотик Комплекс на Biovea?

Пробиотик Комплекс на Biovea съдържа 4 млрд. организми в таблетка от четири различни здравословни щама:

Lactobacillus Acidophilus (80%): L. acidophilus е най-често използваният пробиотик, наричан още „приятелски” бактерии. Тези здравословни бактерии населяват червата и влагалището и предпазват от навлизане и размножаване на „лоши” организми, които могат да причинят редица проблеми.

Lactobacillus Bulgaricus (10%): L. Bulgaricus се препоръчва за цялостно укрепване на приятелските бактерии, за подобряване смилаемостта на млечните продукти и други протеини. Препоръчват се още за производството на естествени антибиотици и възпрепятстването на нежеланите организми, за максимално добро освобождаване от отпадните продукти, за пречистване на дебелото черво, без да се унищожават приятелските бактерии, и като ефективен имуностимулатор. L. bulgaricus синтезира вещества, които са естествени антибиотици с широк спектър на активност. От много години се използва успешно от българските лекари при стомашно-чревни инфекции и подувания на чарвата.

Bifidobacterium Bifidum (5%): Bifidobacteria са приятелски бактерии, населяващи основно дебелото черво. Bifidobacteria се смятат за извънредно важни за здравето на стомашно-чревната система. Bifidobacteria се прилагат при чревни неразположения и повишават имунната система. Този щам е важен за производството на витамините от В група. Bifidobacterium bifidum е особено добра за повишаване на имунния отговор на организма и за блокиране на вредните ензими.

Streptococcus thermophilus (5%): S. thermophilus играе важна роля като пробиотик, облекчавайки симптомите на непоносимост към лакотозата и други стомашно-чревни проблеми.

Състав

Състав в доза:  Probiotic Blend 200mg: Lactobacillus acidophilus 3.2 Billion CFU; Lactobacillus bulgaricus 400 Million CFU; Bifidobacterium bifidum 200 Million CFU; Streptococcus thermophilus 200 Million CFU

Употреба

Да се приема 1 капсула два пъти дневно или според предписанието на лекар.