Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea PRENATAL MULTIVITAMIN with DHA 90 Tablets

Цена: 35.00 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea PRENATAL MULTIVITAMIN with DHA 90 Tablets информация

Biovea PRENATAL MULTIVITAMIN with DHA е комбинация от всички необходими витамини и минерали за нормално протичане на бременността, обогатена с бленд от суперхрани за сила и енергия.

По време на бременността нуждите от ежедневен прием на определени хранителни вещества като фолиева киселина, калций и желязо нарастват. Тези витамини са жизненоважни за правилния растеж на плода и за развитието и здравето на зрелия индивид. Prenatal Multivitamin на Biovea е специално разработен мултивитамин комплекс, който се препоръчва на бъдещите майки за тяхното собствено здраве и за здравето на техните бебета. Той попълва всички дефицити в хранителния режим по време, преди и след бременността. Тази хранителна добавка съдържа разнообразие от витамини и минерали, микроелементи и хранителни вещества.

Витамините и минералите като желязото, калция и фолиевата киселина са жизненоважни за растежа на плода и за развитието и здравето на зрелия индивид. За да създадете здравословна и хранителна среда, за да се развива нормално вашето бебе е много важно да приемате добре балансирана храна и да спортувате, преди да забременеете. Храненето на майката преди и по време на бременността влияе както на нейното благосъстояние, така и на растежа на плода. Докато бебето минава през ранните фази на развитие, вашите хранителни нужди може да нарастват.

Фолиева киселина: Намалява риска от сериозни вродени увреждания на гръбначния мозък, наречени дефекти на невралната тръба. Калций: По време на бременността предотвратява загубата на костна и зъбна плътност у родилката. Такава опасност съществува, тъй като калцият се използва за растежа на костите на плода. Желязо: Помага за снабдяване с кислород организма на майката и бебето. DHA - полиненаситена незаменима Омега–3 мастна киселина: Подпомага развитието на мозъка и очите на бебето.

Кога трябва да започна да приемам Prenatal Multivitamin на Biovea и кога да спра?

През първото тримесечие от бременността се формират и развиват всички важни системи на бебето. Доказателствата сочат, че организмът на майката се нуждае от повече хранителни вещества, за да се развива бебето правилно, особено когато става дума за витамини като фолиевата киселина. Невралната тръба на бебето започва да се затваря през първия месец от бременността. Поради тази причина от изключителна важност е да започнете да приемате витамините 2-3 месеца, преди да започнете с опитите за зачеване.

Ако планирате да кърмите своето бебе, трябва да продължите да приемате витамините, докато отбиете бебето.

Състав

Състав в дневна доза: Витамин A (80% beta-carotene) 5,000 IU; Витамин C (calcium ascorbate) 60mg; Витамин D (as cholecalciferol) 100IU; Витамин E (d-alpha tocopherol succinate) 30IU; Витамин K 30mcg; Тиамин (Vit B1)10mg; Рибофлавин (Vit B2) 10mg; Ниацин (Vit B3) 20mg; Pantothenic Acid (Vitamin B5) 30mg; Витамин B6 (пиридоксин HCL) 10mg; Биотин (Vit B7) 300mcg;Инозитол (Vit B8) 20mg; Фолиева киселина (Vit B9) 800mcg; Витамин B12 (cyanocobalamin) 50mcg; Калций (calcium ascorbate, calcium citrate) 600mg; Желязо 18mg; йод (от келп) 150mcg; Магнезий (magnesium citrate) 300mg; Цинк 15mg; Селен 50mcg; Мед 0.1mg; Манган 10mg; Хром 50mcg; Молибден 10mcg; Калий 50mg; L-Таурин 50mg; Цитрусови биофлавоноиди 50mg; Холин (Vitamin B4)  20mg; PABA 10mg; Рутин 15mg; Octacosanol 100mcg; DHA 25mg; Protease 3000 HUT; Amylase 200 DU; Lipase 5 LU; Cellulase 4 CU; Бленд от суперхрани: спирулина, ечемик, люцерна, спанак екстракт, ябълков пектин, лайка, малина, хвощ) 1345mg.

Употреба

Да се приемат 3 таблетки дневно с храната или според предписанието на лекар.