Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea POTASSIUM (TIME RELEASE) 99mg

Цена: 30.50 лв.
Kоличество:
BIOVEA

Biovea POTASSIUM (TIME RELEASE) 99mg информация

Калият е минерал, който подпомага нормалната функция на бъбреците. Той играе ключова роля за свиването на сърдечните, скелетните и гладките мускули, което го превръща във важно хранително вещество за нормалната сърдечна, храносмилателна и мускулна функция. Калият Biovea играе съществена роля за контролиране на водния баланс в организма, киселинните нива и кръвното налягане.

Той действа заедно с натрия за поддържане на постоянните нива на водата в организма. Калият Biovea е необходим за правилното предаване на нервните импулси и за работата на всички мускули в човешкия организъм. Той допринася също за поддържането на постоянен нормален сърдечен ритъм. Друга съществена функция на калия е съхраняването на въглехидратите, които след това се разграждат за получаване на енергия.

Калиевият дефицит първоначално се проявява като мускулна слабост, загуба на мускулна маса и умора. При страдащите от калиев дефицит се наблюдават замаяност, липса на концентрация и умствени смущения. В крайни случаи гладът за калий в човешкия организъм може да причини увреждане на нервната и мускулната функция, което води до неравномерен сърдечен ритъм.

Състав

Potassium / Калий (potassium chloride) 99mg.

Опаковка: 100 капсули в контейнер

Употреба

Да се приема 1 капсула дневно с храната или според предписанието на лекар

Biovea POTASSIUM (TIME RELEASE) 99mg - подобни продукти

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Biovea CAYENNE PEPPER 450mg

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY 1000mg Biovea

ACAI BERRY 1000mg Biovea

Специални продукти

BIOVEA

25.50 лв.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

ACAI BERRY JUICE 473мл.

Специални продукти

BIOVEA

41.50 лв.