Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Biovea POTASSIUM (TIME RELEASE) 99mg

Цена: 30.50 лв.
Не е наличен в момента
за информация и препоръки
0887 558 884
BIOVEA

Biovea POTASSIUM (TIME RELEASE) 99mg информация

Калият е минерал, който подпомага нормалната функция на бъбреците. Той играе ключова роля за свиването на сърдечните, скелетните и гладките мускули, което го превръща във важно хранително вещество за нормалната сърдечна, храносмилателна и мускулна функция. Калият Biovea играе съществена роля за контролиране на водния баланс в организма, киселинните нива и кръвното налягане.

Той действа заедно с натрия за поддържане на постоянните нива на водата в организма. Калият Biovea е необходим за правилното предаване на нервните импулси и за работата на всички мускули в човешкия организъм. Той допринася също за поддържането на постоянен нормален сърдечен ритъм. Друга съществена функция на калия е съхраняването на въглехидратите, които след това се разграждат за получаване на енергия.

Калиевият дефицит първоначално се проявява като мускулна слабост, загуба на мускулна маса и умора. При страдащите от калиев дефицит се наблюдават замаяност, липса на концентрация и умствени смущения. В крайни случаи гладът за калий в човешкия организъм може да причини увреждане на нервната и мускулната функция, което води до неравномерен сърдечен ритъм.

Състав

Potassium / Калий (potassium chloride) 99mg.

Опаковка: 100 капсули в контейнер

Употреба

Да се приема 1 капсула дневно с храната или според предписанието на лекар